Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Monday, November 26, 2012

Segmen : Gila-Gila Follow by Liyana Jasmin


SEGMEN GILA-GILA FOLLOW! 


Satu lagi segmen untuk disertai hari ini, dari Liyana Jasmi. Pada yang berminat untuk menyertai, hit banner di atas ya. 

So far FOLLOWER pun tak ramai kan.. ==>> 344

TAG --
http://kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/


Sambil2 tu leh singgah FB skali ye
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09

Syarat pun ok la::

1 - Follow blog Yana (WAJIB).
2 - Like page Yana (WAJIB).
3 - Buat satu entri bertajuk :- Segmen : Gila-Gila Follow.
4 - Letak banner segmen ni dan linkkan ke entri ni.
5 - Nyatakan jumlah followers korang semasa menyertai segmen ni. (printscreen kalau rajin)
6 - Nyatakan jumlah followers yang korang idamkan.
7 - Tag 3 orang bloggers lain dan pastikan diorang tahu.
8 - Siap? Komen link entri korang tu di comment box entri ni
9 - Korang perlu blogwalking dan follow peserta segmen ni yang lain tau!   
DURATION
 { 20 November 2012 ~ 20 December 2012 }



4 comments:

  1. Salam. Thanks sebab sudi join segmen ni! Jom blogwalking ke blog pesertalain ya! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam.ur welcome.. insyaallah mmg nk ge jejalan pun

      Delete

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE