Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Thursday, November 1, 2012

Masalah Hb Rendah. Apa Cara Mengatasinya?



Testimoni dari ibu yang telah mengamalkan set kehamilan dan masalah HB tiada lagi..
boleh baca artikel ni kat blog beliau ye http://www.lifefit.my

Ramai ibu yang mengambil vitamin dari klinik/hospital tetapi gagal menaikkan tahap Hb mereka. Dulu, saya salah seorang darinya. Saya mengambil Obimin Pluz dan minum susu 2 gelas sehari tetapi Hb sy tetap tidak berubah. Kemudian masalah Hb saya berjaya diatasi dalam masa kurang 1 minggu. Apa yang saya lakukan?

Akhirnya saya mencuba supplement Shaklee untuk ibu hamil. Tidak sampai 2 minggu bacaan Hb saya naik ke paras normal dan tidak pernah turun lagi semenjak saya mengamalkan supplement Shaklee ini. Apa yang saya perasan lagi lepas saya amalkan Set Kehamilan ini, badan rasa bertenaga (dulu pukul 9 mesti dah terlena tapi sekarang pukul 1 pon segar lagi), sakit pinggang dah tak adadah tak muntah-muntah, pening-pening pon dah tak rasa dan yang paling best saya lawas. Dulu sebelum ambil vitamin Shaklee ni 2,3 hari sekali baru buang air besar (tu pun kena usap belakang lama-lama baru boleh buang) tapi sekarang sehari buang air besar 2-3 kali.



Pada awalnya saya cuma ambil Set Kehamilan ni untuk menaikkan Hb saya tp sekarang banyak masalah saya dapat diatasi. InsyaAllah saya akan terus amalkan supplement Shaklee ni masa berpantang, menyusu dan seterusnya kerana saya yakin dengan keberkesanan Shaklee.



kredit - http://www.lifefit.my


* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.





Sila PM utk mendapatkan detail mengenai produk:
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Your Shaklee Independent Distributor (ID - 854784)  

No comments:

Post a Comment

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE