Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Saturday, November 24, 2012

segmen : jom tambahkan follower di twitter dan blog :)


Rasa nak join segmen lak.. saje nak wat rajin..hahah
meh la join skali ye..



nie quote dr owner yang wat segmen & syarat2 nak join gak la


syarat2 dia x susah pon. join la join laa *mukacomel.jpg* :D

1. follow my twitter :)
2. follow my blog :)
3.korang buat satu entry pasal segmen ni and tempekkan header segmen ni yg buruk tu taww . hehe
4. ikut suka korang nak tag kengkawan korang ke x.
5. tinggalkan link entry korang pasal segmen ni kat komen post sy ni taw :)
6. WAJIB follow semua orang yg join segmen ni (nnt sy buat list)
ok that's all. senang je kan? join la. korang join, korang awesome ! hee ;)

..meh2 la kita join ye.. jang lupa singgah & follow blog ye..
klu rajin meh la follow blog lain gak..huhu..byk sungguh blog ku nie..hahha

http://kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09

17 comments:

  1. Replies
    1. tq tintaMerah.. nti singgah la lg ye

      Delete
  2. Salam. Saya dah follow blog dan twitter awak. Jom follow blog dan twitter saya semula.

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tambahkan-follower-di.html

    ReplyDelete
  3. senarai peserta dh adaa! jom tgk ! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok..nti singgah utk blogwalking lak

      Delete
  4. done follow :) dr segmen yg sama :D

    http://kisahakukaumereka.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-follower-di-twitter-dan-blog.html

    ReplyDelete
  5. segment same..^^

    Done follow you at blog and twitter..^^

    http://secretshaila.blogspot.com/2012/11/jom-tambahkan-follower-di-twitter-dan.html

    https://twitter.com/shazilla

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq singgah.. dah singgah & follow gak

      Delete
  6. saye dh follow blog & twitter awk...selamat berkenalan...^_^

    ReplyDelete
  7. same segment, done follow u:)
    http://sakinaalia.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tambahkan-follower-di.html

    ReplyDelete

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE