Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Thursday, November 8, 2012

GIVEAWAY utk October telah pun tamat tapi tak menyempat nak update je..



Alhamdullillah, "GIVEAWAY :: Topup Percuma dari JOM SINGGAH" telah pun tamat sebenar nya tapi tak sempat nk update apa2..huhu

Walaupun tak ramai yang JOIN tapi masih ada yang berminat gak sebenarnya, kira suka-suka je, aman tahu dapat free TOPUP dari JOM SINGGAH..betol tak???

Kalau ikutkan hati je nak bg sume yang JOIN GIVEAWAY nie free topup, cuma besar kecil amount TOPUP tu je yang membezakan..



Ni adalah antara peserta GIVEAWAY yang telah join sepanjang OCTOBER lepas..lagipun owner giveaway tak sempat nk promote kat mana-mana kan, tu peserta pun sket je..tapi tak pe la... Jom tgk list oeserta GIVEAWAY dulu : 

  1. Nor Amira - http://www.facebook.com/mieszeyeda
  2. Chr Kel - http://www.facebook.com/boo.buu.735
  3. Isabel - http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/ga-topup-percuma-dari-jom-singgah.html
  4. Gee Azie - http://geeazielove4eva.blogspot.com/2012/10/ga-topup-percuma-dari-jom-singgah.html
  5. Gee Azie - http://www.facebook.com/geeazieLove
  6. Solehin - http://mohamadsolehin.blogspot.com/2012/10/ga-topup-percuma-dari-jom-singgah.html
  7. Zahierul - http://legendtail.blogspot.com/2012/10/segmen-ga-topup-percuma-dari-jom-singgah.html
  8. Nad - http://loveyoucontest.blogspot.com/2012/10/giveaway-topup-percuma-dari-jom-singgah.html
  9. Amylia - http://belogawekchoco.blogspot.com/2012/10/giveaway-topup-percuma-dari-jom-singgah.html
  10. Fayla - http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/10/giveaway-topup-percuma-dari-jom-singgah.html
  11. Izzah - http://izzahismailsukamenanghadiah.blogspot.com/2012/10/ga-topup-percuma-dari-jom-singgah.html

Anda akan dihubungi utk mendapatkan no tepon dan nak agihan kan hadiah lak iaitu TOPUP FREE.. 



* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit





Sila PM utk mendapatkan detail mengenai produk:
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Your Shaklee Independent Distributor (ID - 854784)

No comments:

Post a Comment

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE