Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Monday, November 26, 2012

Hilang 20Kg dalam masa 2 bulan.. Sapa kata ibu menyusu tak boleh LANGSING & KURUS?? Malahan penyusuan makin LANCAR..




Teruja betol tengok testimoni kat bloh mommyiskandar nie, ada salah seorang customer beliau berjaya menurunkan berat badan sebanyak 20kg dalam masa 2 bulan sahaja.. Ni memang betol2 disiplin untuk mendapatkan hasil yang sebegini..
Disiplin & nekad..Sapa cakap ibu menyusu tak boleh nak langsing dan kurus?? Memang SLIM apa?? plus penyusuan ibu pun tak terganggu..Nie hasil pengambilan SET SLIMMING BREASTFEEDING, hasilnya memang tiada tandingan..nak kurus atau taknak je..


kredit - http://mommyiskandar.com/blog/


Vitamin yang dicadangkan utk ibu menyusu  tampil kurus dan langsing adalah :
  • Lecithin – membakar lemak berlebihan dalam badan
  • Alfalfa – detox untuk menyingkirkan toksin dan membuang lemak berlebihan dalam badan
  • ESP – Protein Shake untuk mengawal selera makanmeningkatkan metabolisme badan untuk membakar lebih banyak lemak sehingga 35% dan mengelakkan diet yo-yo dan memberi rasa kenyang berpanjangan. ESP juga merupakan MILK BOOSTER yang terbaik utk ibu-ibu menyusu dan mampu ibu menghasilakn susu badan yang lebih cepat & pekat.. 
Kenapa anda perlu mencuba SET SLIMMING BREASTFEEDING nie??

  • Membantu mengurangkan berat badan secara selamat dan berkesan
  • Tidak menganggu proses penyusuan ibu-ibu, malahan terdapat dua MILK BOOSTER (alfalfa dan ESP) yang akan membantu melancarkan lagi proses penyusuan anda pada tahap yang lebih baik
  • Tiada sebarang kesan pada bayi mahupun berlaku simpton-simpton "kurang susu"
  • Tak perlu hindari karbohidrat.. terutamanya nasi iaitu rutin orang malaysia nie

Mahu tahu apakah kelebihan lain produk-produk dalam Set Pelangsingan BF ni?
  • Lecithin – membekalkan ‘choline’ (komponen penting dalam neurotransmiter) yang membuatkan otak anak lebih cerdas dan kuat daya tumpuan. Juga menyokong kesihatan hati, jantung dan sistem reproduktif.
  • Alfalfa – sebagai perapat, atasi masalah keputihan dan atasi masalah ‘sakit’ bila bersama suami
  • ESP – banyak kelebihan ESP ni dan anda boleh KLIK SINI

Jom tengok TESTIMONI customer yang telah berpuas hati dengan produk SET SLIMMING BREASTFEEDING::


kredit - http://mommyiskandar.com/blog/







* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.









Sila PM utk mendapatkan detail mengenai produk:

Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Your Shaklee Independent Distributor (ID - 854784)

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI   

No comments:

Post a Comment

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE