Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Wednesday, November 28, 2012

RAHSIA KENAPA INCHLOSS SANGAT HEBAT!!! Khas untuk yang NAK KURUS & BUANG LEMAK...




Ok since ramai yg pelik kenapa INCHLOSS lotion sangat2 mendapat sambutan 


hangat.. Just nak share.. kelebihan FELINA INCHLOSS nie.. sememang mujarab la 

untuk singkirkan lemak degil nie..JOM KURUS..huhu.. Saya nak kurus.. meh diet & 

sapu2 ye..


1)Lotion ni sangat wangi dan xterlalu panas,dia dingin dan mesra pengguna.

2) Hanya sekali sapuan anda bole lihat perbezaan inch anda(pastikan ukur sebelum 


guna ya)

3)Inchloss diformulasi dari bahan2 semulajadi yg selamat utk wanita 


hamil,menyusu atau gastrik.. 

4)Kita bole mengawal bahagian tubuh mana yang hendak dikuruskan jadi kalau yg 


kurus sekadar nak buang lemak2 sikit2 tu pon beli cuba..pasti puas hati!

5) Yang pasti dengan inchloss pengeluar dah hantar utk dibacakan 30juzuk 

alquran di mahad tahfiz bukit mertajam penang... Semoga lebih dirahmati..(Jd


 jangan langkah ya)




Jadi kepada yg belum mencuba inchloss anda boleh try now..jika anda sedang 


makan pil kurus atau dalam rawatan kurus pun bole apply utk percepatkan proses 



pembakaran lemak! Ichloss sangat selamat dan berkesan!


Tak perlu tunggu lagi jika nak beli untuk kegunaan sendiri bole cari pengedar 

terdekat!!Nak courier pun boleh.. murah je RM75 free postage.. terus sampai kat 

depan rumah ye..sila order skrang




Jom tengok testimoni customer yang telah berjaya mengurangkan berat badan 

dengan Felina Inchloss :






Bestkan.. kebanyakkan berat badan mereka makin berkurangan.. Anda pun patut cuba untuk mendapat kesan yang lebih menarik..

No comments:

Post a Comment

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE