Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Wednesday, October 26, 2016

Air Detoks minuman harian yang terlajak sedap dengan titisan STEVIA



jom layan resipi air detoks lagi dan lagi.. Standby untuk esok nie. Tapi 3 shaker memang tak cukup untuk minum sehari. Bagi yang nak kurus elok sesangat la. Yang tak suka air kosong, baik minum air berperisa yang sedap iaitu plus stevia. Air detok jadi makin sedap dan terlajak sedap dengan stevia. Memang kena cuba tau..


Sapa yang nak kurus wajib cuba stevia nie.. gula boleh stop tapi air manis tetap layan macam biasa.. ZERO kalories.. tak perlu risau banyak kalori yang terpaksa diambil masa minum air manis.

Resipi Air Detoks - Limau, Asam Keping dan 3titis Stevia..
Resipi Air Detoks - Limau, Asam Keping dan 3titis Stevia..

Turunkan Berat Badan dengan STEVIA






Antara kelebihan mengamalkan gula sihat stevia dalam menurunkan berat badan ialah:-

  • Gula sihat stevia membantu menghilangkan lapar dan menurunkan nafsu makan
  • Gula sihat stevia membantu menyahkan toksin
  • Gula sihat stevia membantu pelawasan proses pembuangan
  • Gula sihat stevia membantu melancarkan proses usus
  • Gula sihat stevia membantu menghakis lemak & kolestrol degil

Resipi Air Detoks untuk kurus dan SIHAT



Jom cuci mata sket tengok air detoks yang super nyummy dengan color buah2an.. sedapnya.. Tapi admin ni kalau masam2 memang tak reti nak telan, tak sanggup nak telan juga kalau nak kurus. Takkan nak letak gula kan, jadi air manis biasa je la. Tak sihat gak dengan gula putih tapi dengan STEVIA memang best.. semua air detoks yang masam jadi sedap gara2 1-2titis stevia.. nyummmmyyy.. 

Selamat mencuba resipi air detoks ye.. sharing dr mejuez.com

1. Resepi Air Detox Timun Dengan Grapefruit Bersama Lemon Dan Daun Pudina


Resepi Air Detox Timun Dengan Grapefruit Bersama Lemon Dan Daun Pudina

Dapatkan bahan di atas seperti timun, grapefruit, lemon dan juga daun pudina. Lepas itu hiriskan ½ biji grapefruit, timun, dan lemon tadi bersama beberapa helai daun pudina. Setelah selesai, masukan kesemua bahan tadi ke dalam 1 jag berisi air kosong. Lepas itu simpan ke dalam peti sejuk untuk sejukkan selama 5 jam atau lebih dan tidak melebihi 3 hari. Pastikan minum dengan kerap.

Air detoks Asam Keping terlajak sedap nie

Air detoks Asam Keping
Air detoks Asam Keping



Assalamualaikum semua.. macam dah bersarang blog nie sebab tak update apa2 ye.. Sibuk wat keje offline je skrang - leh usha FB SnekLazat ye tapi stevia hari2 pun guna.. benda baik kena tak share kan.. 

Thursday, October 6, 2016

Formula 3553 untuk pengidap KENCING MANIS



Ni formula untuk pengidap kencing manis ye.. Insyallah semoga ALLah memberi penyembuh, kita sebagi hamba kena berusaha.. Semua dengan IzinNYA.. AMIN.

Layan AIR MANIS tanpa RISAU Risiko





Bagi peminat tegar AIR MANIS tak perlu risau ye sebabnya dengan adanya gula moden Stevia nie semua benda manis boleh layan tapi manis stevia la ye.. Pepagi layan kopi o kosong.. pastu titis 1-2titis stevia.. mmm manisnya sama macam letak gula tau tapi manis stevia lebih menyihatkan.. 

Friday, September 30, 2016

Beli Pemanis Semualajadi Stevia dan dapat memacam. Suka ke tidak??




Pernah tak anda membeli #GULA kat kedai runcit lepas tu dapat
👉 KHAIRAT KEMATIAN
👉 BONUS BULANAN
👉 BONUS KUMPULAN
👉 REEDEM BAUCER MINYAK
👉 REEDEM HANDPHONE ATAU TAB

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE