Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Wednesday, October 26, 2016

Air detoks Asam Keping terlajak sedap nie

Air detoks Asam Keping
Air detoks Asam Keping



Assalamualaikum semua.. macam dah bersarang blog nie sebab tak update apa2 ye.. Sibuk wat keje offline je skrang - leh usha FB SnekLazat ye tapi stevia hari2 pun guna.. benda baik kena tak share kan.. 


Ada je orang tanya kenapa ambik stevia kalau takda kencing manis. Perlu kena dulu baru nak cegah kan. Banyak sebab ambik stevia nie. Salah satu sebab nak cut sugar (dengan kata lain nak kurang lemak dalam badan). Kalau diet skali benda paling penting kena stop ambik minuman dan makanan yang manis kan. Sebab manis penyumbang utama atau musuh la nak kurus. Tapi nak kurang berat sket je.. over sangat tak best juga kan.

Dalam minuman dan masakan semua titis je stevia.. insyallah memang sedap tau. Gula putih banyak mudaratnya tapi gula stevia banyak kelebihan untuk jangka masa panjang. Plus bagus untuk kesihatan kita juga.
Mencegah Lebih baik dari Mengubati


Stevia Bukan Ubat tapi Penganti Gula Putih Terbaik.

Harga Sebotol RM50 Sahaja Exclude Postage..

Beli 3Botol RM140 Free Membership dan Ulangan RM60 utk 2botol.

Cod sekitar bandar Kota Bharu ye hingga koklanas.. tapi dari tunjung hingga koklanas ikut kelapangan sahaja.. kota bharu insyallah setiap hari ye..

**************************************************************************
withlove
Mcna
sms/wassap 0199517292

Ig @sneklazatsedap

No comments:

Post a Comment

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE