Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Tuesday, December 27, 2016

Layan Smoothie dulu..

Assalmualaikum dan selamat pagi semua.

Rasa dah berminggu layan smoothie tapi tak sempat nak update je. Kalau ada fb boleh singgah kat FB Jom Singgah. Kat fb tu banyak share infor kesihatan, resipi smoothie yang senang, main2 campak je.. hihi. Yang penting sedap dan berkhasiat ye.



Resipi simple mana yang ada dalam peti ais..

- pisang
- apple hijau
- kurma (lupa nak snap skali tapi ada dalam blended dah)
- kacang badam
- lemon
- halia

- stevia : yang penting tau sebab wat smoothie lagi sedap..


dan hasilnya.. dah selamat habis pun pagi nie. 






Mencegah Lebih baik dari Mengubati



Stevia Bukan Ubat tapi Penganti Gula Putih Terbaik.

Harga Sebotol RM50 Sahaja Exclude Postage..

Beli 3Botol RM140 Free Membership dan Ulangan RM60 utk 2botol.

Cod sekitar bandar Kota Bharu ye hingga koklanas.. tapi dari tunjung hingga koklanas ikut kelapangan sahaja.. kota bharu insyallah setiap hari ye..

**************************************************************************
withlove
Mcna
sms/wassap 0199517292

Ig @sneklazatsedap

No comments:

Post a Comment

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE