Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Sunday, September 15, 2013

Testimoni terhebat dari seorang pakcik 60an mengenai isterinya.

Tajuk nampak gempakkan. Tapi semesti gempak untuk testimoni kali ini. Sharing dari Damia Pit Shop tentang pengakuan berani mati seorang pakcik mengenai isteri. Jemputlah baca kat pic bawah ni ye baru percaya sket ye.




18sx:: Pengakuan berani mati. Lagilah teruja nak share. Memang teruja giler la. Tak sampai giler lagi ye, cuma teruja dan gembira bila pakcik dan makcik pun mengamalkan ESP shaklee yang paling hot dan best. Esp owh esp, memang hebat penanganmu..

Biasa orang muda selalu la dapat feedback macam ni tapi ni testimoni lagi hebat oooo.. makcik ada cucu 20orang tau..teruja tak??

Kalau nak baca & tengok testimoni yang best2, singgah baca kat Jom Singgah ye.

Payudara makin anjal amalkan ESP
http://www.jomsinggah.com/2013/07/blog-post_19.html

ESP shaklee boleh menganjalkan payudara.
Atau http://www.jomsinggah.com/2012/03/shaklee-esp-menganjalkan-payudara.html

Nak baca testimoni lagi- boleh klik pada label Testimoni ESP. Insyaallah more sharing untuk anda ye..

Berminat??
Msg direct https://www.facebook.com/messages/JomSinggah09

Kredit - Damia Pit Shop

Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

KESIHATAN ITU KEKAYAAN yang tak ternilai harganya..

Sila PM utk mendapatkan detail mengenai produk dan pelbagai tawaran HEBAT menanti anda::

Email - pokoksena85@yahoo.com

SMS / Wassap - 0199517292

FB - http://www.facebook.com/pokoksena85

Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09

Your Shaklee Independent Distributor (ID -854784)

Atau msg direct kat FB ye :: https://www.facebook.com/messages/JomSinggah09

No comments:

Post a Comment

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE