Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Wednesday, September 25, 2013

Natural supplemen shaklee untuk pelaburan jangka masa panjang..

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Alhamdulillah syukur sangat bila lebih ramai yang sedar tentang penting kesihatan dan pengambilan natural supplemen untuk pelaburan jangka masa panjang.

Harini orang dah gajikan. Semua dah start untuk spend 10% hari gaji mereka untuk kepentingan kesihatan keluarga dan anak-anak. Alhamdulillah, suka sangat sebab ingat mula join shaklee.. memang teruja bila menolong customer dan dapat feedback positif dari kebanyakan customer. Tiada apa yang lebih berharga dari kesihatan. Kesihatan adalah benda yang paling berharga.

Kesihatan adalah kekayaan. Mulakan gaya hidup sihat pada saat ini.

Dapatkan natural supplemen dengan harga yang sangat menarik dan tertarik. Insyaallah kesihatan pun terjaga. Nak baca kelebihan vitamin dan testimoni dari customer, boleh baca kat www.jomsinggah.com

Berminat?? Sms atau wassap 0199517292 atau msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggah09

Set yang available (boleh didapati dengan jaringan kumpulan kami sahaja)

- Set kesihatan optimum
- Set penyusuan
- Set berpantang
- Set kehamilan
- Set kulit cantik
- Set kesuburan
- Set pelangsingan
- Set tambah berat badan
- Set suami isteri
- Set anak genius
- Set Resdung, allegic, asma, ekzema

Dan pelbagai lagi la.. free consultation ye. Insyaallah semua penyakit ada penyelesaiannya kecuali mati.

Bagi yang nak cod area batang kali, rawang dan hulu yam sangat dialu2kan ye.

Mengapa Shaklee???
**

- Berasaskan sumber semulajadi yang tulen dan bebas dari bahan pengawet tiruan, pemanis, pewarna dan perisa.

- Setiap bahan diuji dengan kawalan kualiti untuk ketulenan dab bebas dari bahan berbahaya.

- Setiap ramuan botanikal turut diuji oleh pihak ketiga

- Shaklee mematuhi Good Manufacturing Practise piawaian kawalan kualiti yang lebih ketat berbanding yang lain

- Produk shaklee terserlah di seluruh dunia dengan membantu para atlet dan angkasawan NASA untuk misi mereka

- Produk shaklee di Malaysia disahkan Halal oleh ISA - Isalamic Services of America, badan yang diiktiraf oleh JAKIM

Tips kesihatan www.jomsinggah.com

Hepi shopping www.kedaiserbanekakelantan.blogspot .com

Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

KESIHATAN ITU KEKAYAAN yang tak ternilai harganya..

Sila PM utk mendapatkan detail mengenai produk dan pelbagai tawaran HEBAT menanti anda::

Email - pokoksena85@yahoo.com

SMS / Wassap - 0199517292

FB - http://www.facebook.com/pokoksena85

Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09

Your Shaklee Independent Distributor (ID -854784)

Atau msg direct kat FB ye :: https://www.facebook.com/messages/JomSinggah09

No comments:

Post a Comment

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE