Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Wednesday, September 25, 2013

Pengedar Bebas Shaklee area Johor Bharu

Malam macam ni masih untuk berwassap dengan team shaklee..cerita pasal bonus.. dan cari gali ilmu kesihatan terutama bab penyusuan sebab terjebak dengn shaklee ni disebabkan penyusuan lak. Memang best la shaklee ini kan. Meh kalau rasa nak join gak.. insyaallah boleh guide mana yang patut. Takda jalan mudah untuk.berjaya. Semua kejayaan perlukan pengorbanan masa kini.

Masih tercari-cari pengedar bebas shaklee area johor boleh contact haslina, id shaklee 972911 . Ni teponnya +60 19-701 6040. Nak sms atau wassap pun di alu2kan. Atau nak guna id haslina pun dialukan ye dan lepas tu boleh contact dengan beliau untuk free consultation ye sebab ada few vitamin ada pantang larangnya.

Mula2 start ambik vitamin shaklee untuk penyusuan dan pastu terus jatuh cinta dengan shaklee sebab keberkesanan. Susu memang makin melimpah ruah.. haslina start ambik Esp, alfafa dan ostematrik. 3 vitamin penting untuk milkbooster dan membantu penyusuan ibu.

Lagi satiu teruja nak tolong lebih ibu2 kat luar sana untuk menjayakan penyusuan. Jangan mudah putus asa ye. Semoga Allab sentiasa membantu kita sepanjang menjayakan penyusuan ini. Selain vitamin untuk support penyusuan, ada pelbagai set yang dicadangkan untuk kesihatan anda.

Set yang available:
- Set kesihatan optimum
- Set penyusuan
- Set berpantang
- Set kehamilan
- Set kulit cantik
- Set kesuburan
- Set pelangsingan
- Set tambah berat badan
- Set suami isteri
- Set anak genius
- Set Resdung, allegic, asma, ekzema

Dan pelbagai lagi la.. free consultation ye. Insyaallah semua penyakit ada penyelesaiannya kecuali mati.

Mengapa Shaklee???

- Berasaskan sumber semulajadi yang tulen dan bebas dari bahan pengawet tiruan, pemanis, pewarna dan perisa.

- Setiap bahan diuji dengan kawalan kualiti untuk ketulenan dab bebas dari bahan berbahaya.

- Setiap ramuan botanikal turut diuji oleh pihak ketiga

- Shaklee mematuhi Good Manufacturing Practise piawaian kawalan kualiti yang lebih ketat berbanding yang lain

- Produk shaklee terserlah di seluruh dunia dengan membantu para atlet dan angkasawan NASA untuk misi mereka

- Produk shaklee di Malaysia disahkan Halal oleh ISA - Isalamic Services of America, badan yang diiktiraf oleh JAKIM

Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

KESIHATAN ITU KEKAYAAN yang tak ternilai harganya..

Sila PM utk mendapatkan detail mengenai produk dan pelbagai tawaran HEBAT menanti anda::

Email - pokoksena85@yahoo.com

SMS / Wassap - 0199517292

FB - http://www.facebook.com/pokoksena85

Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09

Your Shaklee Independent Distributor area batang kali (ID -854784)

Atau msg direct kat FB ye :: https://www.facebook.com/messages/JomSinggah09

No comments:

Post a Comment

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE