Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Saturday, September 14, 2013

ESP shaklee memang terbaik untuk kulit cantik plus makin berseri2 pulak.



ESP owh ESP. Asalnya customer ni nak ambik untuk diet ( ESP kan memberi tenaga segera memang elok la utk diet) tapi alhamdulillah bonus lain pulak yang dapat.

" Kulit dah tak kusam dan berseri. Plus jerawat pun dah tak tumbuh kat muka, muka pun tak berminyak lagi"

Sukakan bila lebih banyak bonus dengan satu produl sahaja. Tapi jangan risau ESP memang ada banyak kelebihannya ye..

ESP shaklee adalah antara protein yang terbaik ye.

Nak tahu kenapa?? Sebabnya ESP shaklee adalah ::

-Kacang soya yang digunakan hanya mengandungi NON-GMO yang mana ianya diproses dengan kadar suhu yang yang rendah.

-Mempunyai kajian klinikal yang sangat ekstensif dan komprehensif serta memiliki kualit protin yang tinggi yang pernah dihasilkan.

- 850gm ESP dihasilkan 30kg kacang soya (agak2 kalau nak makan soya dalam masa 2 bulan, sempat ke habis 30kg..hahah) dan memberi tenaga seger dan bertahan lama.

- satu2 produk yang menjamin penyediaan 9asid amino penting yang tidak dpt dihasilkan oleh tubuh

- yang bestnya, 1hidangan ESP shaklee bersamaan 2kali ganda daging, 4kali ganda telur, 12kali ganda susu rendah lemak. Agak2 boleh ke kita makan semua tu dalam masa sehari tapi dengan dengan shaklee yes.. pasti boleh.

Jom tengok kelebihan ESP shaklee lak ye.

- Awet muda, kulit bab remaja gitu. Kira comel sokmo la ye. Kulit gebu, halus, mulus ( sapa yang xnak cantikkan. Tipu la kalau cakap taknak cantik)

- baik untuk kesihatan hormon. Kacang soya tumbuhan yang kaya dengan isoflovones iaitu fungsi bersamaan dengan hormon wanita.

- Merendahkan kadar kolestrol dan mencegah risiko sakit jantung.

- Baik untuk kesihatan prostat.

- pembekal tenaga segera. Sesuai untuk yang kekangan masa nak makan mengikut masa boleh ambik esp nie. Nanti takda la gastrik menyerang pulak. Lagipun ESP memang terbaik untuk masalah gatrik ni.

- Membaiki pigmentasi.
- Membaiki memori
- Bagus untuk milk booster ye

Banyakkan kelebihan ESP ni kan.. tapi sebenarnya banyak lagi kalau betul buat list. Apa2 boleh tengok testimoni lain kat blog ni ye.. semua menjadi semangat untuk anda jua.


Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

KESIHATAN ITU KEKAYAAN yang tak ternilai harganya..

Sila PM utk mendapatkan detail mengenai produk dan pelbagai tawaran HEBAT menanti anda::

Email - pokoksena85@yahoo.com

SMS / Wassap - 0199517292

FB - http://www.facebook.com/pokoksena85

Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09

Your Shaklee Independent Distributor (ID -854784)

Atau msg direct kat FB ye :: https://www.facebook.com/messages/JomSinggah09

No comments:

Post a Comment

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE