Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Thursday, September 12, 2013

Kesuburan Wanita, Period tak teratur dan kulit cantik dengan GLA complex shaklee

Maaf la sebab tajuk pun dah terlalu penjang kan.. sebab nak pagi2 nak share pasal testimoni GLA Complex yang memang famaous dalam mengatasi period tak teratur, kesubutan wanita (untuk hamil) dan kulit cantik berseri. Insyaallah semua itu boleh berlaku dengan izin Allah.. tapi yang kena berusaha ye.



Testimoni GLA untuk kulit cantik berseri. Sapa yang taknak cantikkan?? Dalam 1 kapsul GLA complex, terdapat minyak borage, minyak sunflower dan vitamin e. Seperti yang semua orang tahu vitamin e bagus untuk kulit cantik, pudarkan parut2 lama.




Manakala dua lagi testimoni berkenaan dengan masalah kesuburan. Bermula dengan masalah period tak teratur yang menyebabkan mereka sukar hamil. Alhamdulillah dengan mengamalkan GLA comolex mereka berjaya hamil dengan izinNya jua.

Selain masalah kesuburan dan untuk kulit, GLA juga mempunyai banyak kelebihan lain tau. Jom baca kelebihan GLA complex:

- Herba tradisi yang dipercayai (borage) seperti merawat ulser, mengeluarkan virus, melegakan kelesuan dan lain

- Mengawal selia estrogen dan testosteron. Gla membentuk prostaglandin untuk mengawal hormon lelaki dan wanita seperti perbaiki simpton PMS.

- Melambatkan menopaus :perbaiki keadaan menopaus seperti hot flashes, insomia

- Memperbaiki prostatonegaly : perbaiki masalah prostat lelaki dan masalah kerap kencing

- Menentang kanser : antioksidan yang meningkatkan sistem imun tubuh, menghalang pertumbuhan sel tumor dan kanser.

- Memperbaiki inflamasi kulit - eczema, allergi, kegatalab, kulit kering

- Menghalang komplikasi diabetes : merendahkan gula dalam darah.

- Pelangsingan dan menghalang tambah berat badan

- Menghalang tekanan darah tinggi
- Memperbaiki testur rambut
- Hiperaktif and autism : terbukti secara klinikal bahawa gla minhak ikan memperbaiki keadaan kanak2 berautisma, sukae beri tumpuan masa belajar.

Banyakkan kelebihan Gla complex kan. Memang tak rugi kalau beli pun.
Kalau yang biasa ambik EPO better bertukar kepada ambik GLA shaklee diekstrak dari borage oik mengandungi 2kali ganda gla berbanding EPO di pasaran. Selain itu juga, borage juga adalah 3kali lebih dari segi bioavailable dan 3kali lebih berkesan dari EPO.

Pilihan ditangan anda. Anda yang tentukan kesihatan pada masa depan.

Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

KESIHATAN ITU KEKAYAAN yang tak ternilai harganya..

Sila PM utk mendapatkan detail mengenai produk dan pelbagai tawaran HEBAT menanti anda::

Email - pokoksena85@yahoo.com

SMS / Wassap - 0199517292

FB - http://www.facebook.com/pokoksena85

Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09

Your Shaklee Independent Distributor (ID -854784)

Atau msg direct kat FB ye :: https://www.facebook.com/messages/JomSinggah09

No comments:

Post a Comment

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE