Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Monday, September 23, 2013

Susu makin meriah dengan Esp dan Alfalfa shaklee

Assalamualaikum dan selamat pagi semua.. Harini nak share testimoni ibu2 yang memang sukakan set penyusuan budget iaitu esp dan alfafa. Ambik 2 vitamin ni pun susu dah melimpah ruah apatah lagi kalau ambik set penuh untuk penyusuan. Alhamdulillah, rezeki si manja dengan usaha gigih ibu2 mengepam susu.











Bestkan baca testimoni ibu2.. yang tengok gambar tu jadi teruja. Semoga menjadi inspirasi untuk ibu2 kat luar sana untuk terus menyusu si manja walaupun bagaimana susahnya keadaan. Nilai khasiat susu ibu memang tiada tandingannya. Susu ibu adalah yang terbaik berbanding susu formula kat luar sana.

Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

KESIHATAN ITU KEKAYAAN yang tak ternilai harganya..

Sila PM utk mendapatkan detail mengenai produk dan pelbagai tawaran HEBAT menanti anda::

Email - pokoksena85@yahoo.com

SMS / Wassap - 0199517292

FB - http://www.facebook.com/pokoksena85

Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09

Your Shaklee Independent Distributor (ID -854784)

Atau msg direct kat FB ye :: https://www.facebook.com/messages/JomSinggah09

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE