Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Sunday, September 22, 2013

Rambut tak gugur lagi sejak amalkan zinc complex shaklee

Keguguran rambut?? Antara vitamin yang dicadangkan untuk keguguran rambut adalah zinc complex. Pagi2 ni nak share kegembiraan customer yang dah guna zinc complex dan masalah keguguran rambut makin berkurangan.


Berita yang paling mengembirakan bila makin ramai yang sukakan vitamin shaklee. Semua orang nak tampil sihat. Insyaallah semua masalah kesihatan ada penyembuhnya kecuali mati je.

Jom baca apa kelebihan zinc complex dalam mengatasi masalah kesihatan rambut. Antara kelebihan zinc complex untuk kesihatan rambuta adalah:
- untuk rambut lebat dan senang diurus
- mineral dalam zinc menolong pertumbuhan rambut
- lebih kurang 100helai rambut gugut setiap hari, dan zinc menghalang keguguran rambut tersebut.
- zinc senang rosak akibat stress dan alcohol ye.

Bagi yang ada masalah kesihatan rambut, apa kata baca info dan kelebihan vitamin untuk kesihatan rambut. Kenapa perlunya supplemen untuk masalah rambut?? Salah satu sebab adalah makanan tambahan memang perlu untuk pertumbuhan rambuy yang kuat, sihat dan bersinar. Selain zinc complex, sumber protein, lecitin, b complex dan vitamin A juga perlu untuk kesihatan rambut.

Jom baca seimbas lalu kelebihan setiap suplemen yang dicadangkan untuk kesihatan rambut.

Protein - ESP ( penting untuk rambut sihat dan cantik)

- 97% daripada rambut adalah protein
- Protein mengandungi 9 daripada 22 asi amino yang diperlukan oleh badan terutamanya rambut
- Pertumbuhan, kekuatan serta kecantikan rambut bergantung kepada jumlah protin yang diambil.
- Kekurangan protin boleh menyebabkan rambut cepat pecah, kering, rapuh serta kusut.

Lecitin ( untuk rambut lebat, halus dan licin)

- lecitin mengandungi fatty acids penting untuk rambut yang licin dab halus
- Kekurangan fatty acid yabg terdapat dalam lecitin akan menyebabkan rambut kusut, membantut pertumbuhan rambut dan rambut kusam.
- Lecitin juga mengandungi vitamin penting untuk pertumbuhan rambut iaitu coline dan inositol.

B complex ( rambut kuat dan meratakan warna rambut)

- Menolong pertumbuhan rambut melalui 4 cara iaitu berkaitab dengan pembentukan pertumbuhan rambut, melicinkan rambut, menguatkan rambut dan memelihara rambut.
- diperlukan oleh badan secara berterusan dan terbaik untuk kecantikan keseluruhan.

Vitamin A dan Vitamin E.
Gabungan A + B + E + lecitin, bekerjasama dalam merangsang pertumbuhan rambut yang kuat, sihat dan bersinar.

Setiap supplemen yang diperlukan ada kelebihan masing2 untuk masalah kesihatan rambut dan untuk rambut yang lebih sihat. Apa lagi, kalau rasa ada masalah rambut cepat-cepatlah cure sebelum terlambat ye.

Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

KESIHATAN ITU KEKAYAAN yang tak ternilai harganya..

Sila PM utk mendapatkan detail mengenai produk dan pelbagai tawaran HEBAT menanti anda::

Email - pokoksena85@yahoo.com

SMS / Wassap - 0199517292

FB - http://www.facebook.com/pokoksena85

Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09

Your Shaklee Independent Distributor (ID -854784)

Atau msg direct kat FB ye :: https://www.facebook.com/messages/JomSinggah09

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE