Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Wednesday, September 11, 2013

Kulit makin cantik dan berseri dengan Esp Shakle

Alhamdulillah..suka sangat bila akin ramai yang sukakan esp plus bonus kulit makin cantik berseri. Semua orang nak cantikkan.. meh la kita berusaha untuk kulit cantik..insyaallah.



Kalau sebut esp..ramai ibu2 yang sukakannya sebab antara milk booster terbaik dan bonusnya kulit ibu dan anak makin gebu dan cantik.

Antara kelebihan esp shaklee
- awet muda: kepentingan asid amino untuk membina otot, kuku, rambut, kulit yang sihat.

- baik untuk hormon wanita
- baik untuk prostat
- merangsang pembentukan kulit dan otot, mengurangkan kedutan, anti penuaan , mengembalikan radian kulit .
- memberi tenaga segera..elok la.utk diet semua tu
- membaiki pigmentasi, utk hasil kulit makin cantik
- membantu meningkatkan kualiti memori
- membantu ibu menyusu sebagai milk booster
- untuk kehamilan yang sihat plus memberi kulit cantik untuk baby dalam kandungan dan perkembangan si manja

Dan banyak lagi la kelebihan esp ni. Memang marbeles kan. Suka sangat ambik esp pagi..kenyang sampai tengahri..

Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

KESIHATAN ITU KEKAYAAN yang tak ternilai harganya..

Sila PM utk mendapatkan detail mengenai produk dan pelbagai tawaran HEBAT menanti anda::

Email - pokoksena85@yahoo.com

SMS / Wassap - 0199517292

FB - http://www.facebook.com/pokoksena85

Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09

Your Shaklee Independent Distributor (ID -854784)

Atau msg direct kat FB ye :: https://www.facebook.com/messages/JomSinggah09

No comments:

Post a Comment

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE