Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Thursday, September 13, 2012

Mulakan Bisnes Online Sebagai Shaklee Distributor



Bagaimana nak mulakan bisnes secara online? Ya, ramai yang berminat untuk menjana pendapatan dari rumah secara online. Apa lagi dengan produk yang disukai dan digemari, apa lagi kalau bukan Shaklee!
Tahukah anda kebanyakan yang memulakan bisnes tapi terhenti di tengah jalan kerana ketiadaan bimbingan, atau pun tiada mentor? Mentor adalah penting dalam bisnes atau pekerjaan, kerana mereka lah orang-orang yang boleh menunjuk arah, membimbing, memberi semangat dan membantu kita dalam mengembangkan bisnes.
Itulah yang kami sediakan dalam bisnes Shaklee bersama kumpulan kami.
Sistem mentoring yang menggunakan teknologi terkini – tak perlu lagi keluar rumah atau pertemuan di kafe ke kedai kopi ke.. Sesuai untuk wanita-wanita terutama ibu-ibu yang sibuk dengan anak-anak.
Sejauh mana potensi bisnes Shaklee dan Shaklee Independent Distributor  di Malaysia ni?
Tak melampau kalau saya katakan, ini adalah bisnes terbaik yang harus diceburi oleh mereka yang berminat nak jadi WAHM (work at home mom). Dan group kami sebenarnya dah pun melahirkan ramai WAHM!
Apa kelebihan bisnes Shaklee dengan kumpulan kami?
  • Coaching, mentoring, tutoring yang fleksibel.
  • Hanya dijalankan di rumah saja.
  • Mesra keluarga – seminar dan kelas offline digalakkan bawa anak.
  • Boleh atur masa sendiri
  • Dan banyak lagi!
Bagaimana caranya untuk menyertai kami?
Caranya : Hubungi saya di pokoksena85@yahoo.com
Anda boleh pilih untuk menjadi ahli bersama kami dengan 4 cara di bawah:-
  • Membayar yuran keahlian RM75
  • Membuat pembelian dalam RM660 untuk Semenajung & RM850 untuk Sabah/Sarawak bagi mendapatkan keahlian percuma!
  • Membuat pembelian 2 unit Vivix untuk mendapatkan keahlian percuma!
  • Membuat pembelian 3 unit Collagen Powder untuk mendapatkan keahlian percuma!


Kredit -  http://vitaminsemulajadi.com





Sila PM utk mendapatkan detail mengenai produk:
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Your Shaklee Independent Distributor (ID - 854784)

No comments:

Post a Comment

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE