Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Wednesday, March 20, 2013

Dengan Vitamin Shaklee, masa pantang badan cergas dan luka jahitan cepat sembuh



Lagi pasal Testimoni Set Berpantang Shaklee - Badan pun cergas & luka jahitan cepat sembuh..


Tercari- cari set bersalin yang sesuai.. apa kata cuba vitamin dari shaklee untuk tampil sihat dan cergas semasa pantang.. Jom berpantang dengan vitamin shaklee.. yang penting set berpantang boleh diambil oleh ibu hari pertama pas bersalin dan 














Intai2 blog group euphoria biz nie, terjumpa psal testimoni ibu2 yang telah berjaya & gembira berpantang dengan set berpantang shaklee.. tq rahsiavitamin.com utk perkongsian nie.. Anda bila lg??

Malam tadi saya terima berita gembira dari Puan Nor yang berada di Seremban.
Beliau sudah selamat melahirkan bayi keduanya, seorang bayi perempuan pada 25hb April 2012 yang lalu. Tahniah Nor!! Dah dapat sepasang ek. Kini Puan Nor sedang berpantang dengan vitamin Shaklee iaitu vitalea, b com, c, zinc. Set ini boleh diambil oleh ibu-ibu lepas bersalin samada bersalin secara normal mahupun ceaserean.

Jadi hari ini saya ingin kongsikan pengalaman Puan Nor yang baru 2 minggu berpantang dengan Set C, setelah mendapat keizinan beliau. Mungkin ada di antara pembaca RV.Com yang sedang tercari-cari set bersalin, Set Berpantang kami adalah pilihan terbaik untuk anda!
AsSalam..kak yati, sy tlh selamat bersalin 25/4..dapat bby girl..alhamdulillah sejak hr kedua amik set berpantang shaklee badan saya rase cepat sgt recover..xde pon rs pnt walaupun kena jg si abg dan bby skali..

Si abg tgh lasak pulak..hehe..sy perasan luka jahitan ms melahirkan cepat sembuh, air susu byk dan sy x mengantuk walaupun kurang tido mlm..berpantang kali ni dgn shaklee jauh berbeza dgn berpntg ank pertama tnpa shaklee..buang air bsr pn lawas..xde pon sembelit mcm pntg dulu..cume perlukan ms utk turunkan brt bdn..hehe..brt naik byk sbb ms mengandung selera je mkn mcm2...
Ini adalah antara vitamin yang menjadi pilihan Puan Nor sebagai pelengkap berpantang beliau:-


vitamin Shaklee iaitu vitalea, b com, c, zinc yang dicadangkan untuk berpantang :
  • B-Complex penting untuk elak kemurungan (meroyan, sebagai penenang (anti-stress) & menstabilkan hormon.
  • Vitamin C - penting untuk pembentukan kolagen, mempercepatkan penyembuhan luka, memperbaiki tisu sel yang rosak akibat bersalin.
  • Vita-Lea Iron Formula (a.k.a multivitaminMultivitamin lengkap dengan pelbagai kumpulan vitamin & nutrients yang diperlukan oleh badan tetapi sukar diperolehi sewaktu berpantang kerana kebanyakan makanan perlu dielakkan (berpantang makan). Iron pula penting untuk tubuh terutama kerana ibu banyak kehilangan darah selepas bersalin.
  • Zinc - membantu mempercepatkan proses baik pulih luka, terutama luka dalaman (rahim). Bagi anda yang tidak makan ikan haruan, mahupun pati ikan haruan, Zinc supplements adalah yang terbaik untuk anda. Zinc turut membantu masalah 'kedinginan' selepas bersalin.
  • add-on Ostematrix - membantu melancarkan sistem penghadaman dengan cara yang lembut sekali. Yang ni memang disyorkan untuk elak terkena sembelit selepas bersalin.
Anda boleh baca testimoni berpantang yang lain DI SINI!

credit - rahsiavitamin.com 


Jom baca testimoni ibu yang suka set bersalin nie.. 




* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.





Sila PM utk mendapatkan detail mengenai produk:

Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Your Shaklee Independent Distributor (ID - 854784)

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI   



No comments:

Post a Comment

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE