Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Thursday, May 24, 2012

Tiap bulan Menagalami Period Pain?? "No More Period Pain!!"


Seronok betul Fai (dari JB)..lepas consume vitamin Shaklee, dah takde masalah period pain atau senggugut lagi...haa..anda yang mungkin pernah alami atau selalu mengalami period pain setiap bulan..wajib baca dan cuba sendiri. InsyaAllah, dengan tawakkal kepada Allah, yakin dan makan dengan konsisten...anda pasti sukakannya!



Just want to share... My period pain has gone with Shaklee *-^
Hari selasa lepas Fai kena period pain yg teruk. Kaki sejuk, perut cramp (betul ker eja ni) sampai x boleh bangun. Kak Cery suruh makan B Complex 2 biji & Ostematrix 4 biji. Tpi Kak Cery pesan kena minum banyak air. Lepas makan jer terus rase semacam kat perut. Tapi....

Alhamdulillah... Dlm 15 minit, no more period pain. Sakit2 tu semua dah pegi. Hihihi... Fai boleh bangun n buat kerja rumah macam biasa. Tido pun sangatlah lena. Hehe.. Sangat2 teruja dgn kesan vitamin Shaklee ni. Lepas ni dah x payah telan pain killer lagi. Sekarang ni just continue & consistent makan Shaklee. X sabar nak tengok hasilnye. Hehehe...


credit

Kenapa B-Complex & OsteMatrix membantu mengurangkan sakit semasa haid (period pain)?
  • B-Complex - membantu mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, bertindak seperti 'spark plug' untuk memberi tenaga.
  • OsteMatrix (CalciumMagnesium) - berfungsi untuk melancarkan sistem jantung dan aliran darah. Jantung adalah nadi kehidupan manusia. Otot jantung bergerak apabila menerima arahan daripada kalsium. Dikatakan kalsium mengaktifkan sejenis protein yang bertindak menggerakkan otot jantung dan mengalirkan darah. Apabila darah dapat mengalir dengan lancar, maka period pain pun hilanglah.

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Bg yang kekangan kewangan, dan ingin mendapatkan denga harga istimewa, contact ye:
 

Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292
Fanpage - JOM SINGGAH 

No comments:

Post a Comment

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE