Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Monday, May 7, 2012

Supplement Untuk Wanita Hebat - Sayang diri anda, kerana anda sangat bernilai..



Wanita insan yang sangat istimewa. Begitu banyak peranannya namun amat terdedah kepada masalah kesihatan dalam melalui pelbagai peringkat kehidupan, antaranya :
  • akil baligh
  • pra-kehamilan
  • kehamilan
  • pra-menopos
  • menopos
  • selepas menopos
 secara ringkasnya, 3 supplement asas utk wanita (Women’s Health Programme) :
 (sumber : Shaklee)
 

  • menggalakan pertumbuhan mental dan menguatkan memori
  • mengurangkan paras kolestrol dan tekanan darah
  • mengurangkan risiko kanser payudara, prostat dan usus
  • mengurangkan radang sendi
  • mencegah penyakit jantung 
  • mengawal kandungan kolestrol – melegakan kesakitan sendi dan arthritis
  • meningkatkan kualiti penglihatan
  • melegakan eczema
  • membantu mengawal berat badan
  • lebih banyak tentang omega – disini
  • Kalsium dan Vitamin D yang mencukupi sepanjang hayat yang merupakan sebahagian daripada diet yang seimbang berupaya mengurangkan risiko osteoporosis. Sebagai tambahan bagi membina tulang dan gigi yang kuat, nutrisi yang terdapat di dalam OsteMatrix berupaya:
  • Membantu mengekalkan tekanan darah yang normal*
  • Membantu dalam pengecutan otot dan pelancaran saraf*
  • Menolong mengurangkan simptom-simptom senggugut seperti perut kembung, kekejangan, retensi air, mudah eradang dan kemurungan.
 OsteMatrix Membekalkan:
  • 1,000 mg (100% DV) unsur kalsium daripada sumber-sumber yang mempunyai tahap kepekatan yang tinggi dan mudah diserap dari alam semula jadi
  • 400 mg (100% DV) magnesium untuk membantu menggabungkan kalsium ke dalam tulang serta menguatkannya
  • 400 IU (100% DV) vitamin D untuk merangsang penyerapan kalsium
  • lebih banyak tentang ostematrix – disini
  • Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
  • Membantu meningkatkan kesuburan
  • Melegakan PMS (sindrom pra-haid)
  • Membantu dalam menangani menopus
  • Menguatkan kuku dan rambut
  • Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri
  • Membantu menangai ekzema
  • Melegakan simptom akibat artritis reumatoid
  • Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
  • Menguatkan imuniti tubuh
  • Memperlahankan proses penuaan
  • Mengurangkan blood-clot yang boleh menyebabkan serangan jantung
  • Mengawal kencing manis dan darah tinggi
  • Mengawal kolesterol
  • Untuk fungsi saraf
  • lebih banyak tentang GLA complex – disini
secara ringkasnya, Kebaikan set di atas termasuklah:
  • membantu melegakan simptom senggugut
  • menggalakann kulit yg cantik
  • menggalakkan tulang yg kuat
  • membantu mengurangkan risiko penyakit jantung
  • melegakan sakit2 sendi
saya sendiri memang ambik ketiga-tiga ni..memang tak leh miss..dan selain 3 supplement di atas, supplement lain yg saya WAJIB ambik ialah, Energizing Soy protein (ESP) dan alfalfa..mmg tak kalau tak makan sehari tu..travel sure bawak okeh..
 credit for pic - stayhealthy.my 

kebaikan dan keistimewaan ESP sampai jd HOT item – segalanya ada di sini…a well known product, popular and high demand..dlm seminggu, mesti ada aje yg order..best2..anda yg dah makan sure tahu ape yg best sgt tentang ESP ni kan..dan ALFALFA..sejak dua menjak ni, permintaan alfalfa memang tetiba mendadak…ni sume dek kerana testimoni hangat tu ke?ehehee bagi yang nak tahu keistimewaan Alfalfa ni, jom baca di sini..
walau apa pon alasan anda mengambil supplement, moga ianya memberi manfaat dan kebaikan yang anda inginkan dan saya doakan supplement tersebut serasi dengan anda ye..Buat mereka2 yang nak hadiahkan atau mencari2 supplement utk wanita istimewa merea-utk bff, ibu, isteri, kawan baik mahupon utk diri sendiri, dan jika anda tak tahu mana satu nak ambik, just take note of these supplement ye..terbaik hanya utk wanita..
ok ladies, kamu semua adalah wanita terbaik..jd hanya yg terbaik utk anda..love u all :) 
Credit - stayhealthy.my 

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

Bg yang kekangan kewangan, sila contact utk mendapat harga istimewa:
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292
Fanpage - JOM SINGGAH 

No comments:

Post a Comment

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE