Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Thursday, May 24, 2012

Kelebihan alfafa - Milk Booster, Keintiman, Penghadaman, Resdung & Mcm2 la.. Rugi kalau tak cuba

~tambah susu~penawar resdung & allergy~rahsia keintiman wanita~membantu sistem pencernaan~dan banyak lagi.

Alfalfa kini dalam Euphoria Mini Pack


Peranan ALFALFA dalam setiap euphoria mini pack ni:
  • Euphoria Breasfeeding Set ~ alfalfa sebagai milk booster (menambah dan memekatkan susu)
  • Euphoria Breastfeeding Enhancement Set~ as milk booster..juga membantu system penghadaman berfungsi dgn baik (mudah lawas).
  • Euphoria Multiple Five Set ~ mengurangkan simptom2 resdung.
  • Euphoria Feminin Set ~rahsia keintiman wanita membantu dlm hubungan suami isteri.
*kandungan alfalfa berbeza untuk setiap pek, bergantung pada masalah kesihatan

Fakta berkenaan Alfalfa dari Shaklee:
Merupakan suatu Formula Shaklee Signature yang pada asalnya dibangunkan oleh Dr Shaklee dalam 1950-an. Shaklee hanya menggunakan alfalfa terbaik yang tumbuh di California yang kaya dengan pelbagai jenis zat termasuk kalsium fosforus ,zat besi dan magnesium serta klorofil,bioflavonoid,pelbagai mineral dan vitamin.Tidak mengandungi fungisid,bakteriosid, hormon2 sintetik,pengawalatur tumbesaran atau bahan2 kimia.

Sebahagian dari testimoni pengguna2 kami yg sangat suka dgn ALFAFA
credit to k ann dan k cery



" Alhamdulillah susu mula pekat walau belum nampak peningkatan yang mendadak. Namun saya notice, resdung saya mula berkurang. Sejak makan vitamin ni, anak saya kurang keluar ruam akibat eczema nya. memang puashati la...insyaAllah next week saya order fullpack punye ya." - Puan Izza Kuantan, YM

" Saya dah lama tahu pasal Shaklee sebenarnya cuma tak tahu ianya bagus untuk menyusu. Sejak baca post Norita pasal Alfalfa boleh kurangkan masalah allergic, saya upkan intake alfalfa dari 2-4 biji...alhamdulillah kalau makan seafood tu tak la naik gatal2 kat kaki. Thanks yer sebab suka berkongsi...teruskan menulis. " - Puan Elya Perak, YM

"I memang terasa bila makan Alfalfa ...especially kalau allergic terlebih makan seafood tak jadi macam dulu2.I just amik lebih Alfalfa. memang beza lah. " - Puan Kay Shah Alam, teleconversation

“Alhamdulillah .. sejak makan SET B, terutamanya Alfalfa, Aida mampu mencapai sehingga 30 oz sehari! Marvellous kan? ~Aida

" syukur alhamdulillah...tadi lepas makan tengahari akak telan 2 biji alfalfa dan setelah cakap dengan N , feel akak ok balik dan akak try think positif bahawa menstrual takkan dropkan susu akak.... dan walaupun akak belum makan b complex... syukur ... really work it..... back to normal. Pukul 2 tadi dapat 7oz. Betullah cakap N... mood yang ok , positif minda dan boost dengan alfalfa really help me.. . gembira sangat ni... So, lepas ni akak tak worry lagi bila menstrual tambah2 dah tak kena senggugut lepas makan vitamin Shaklee." - Kak Nadia via SMS

“Oh by the way… Zai penghidap sinus (pg2 mesti bersin..) Tp lately dh ok sgt2 pg2 x bersin la.. x lah sesensitif dl… selain boost susu, overall mmg rasa sihat & mood baik (stress free)… suka sgt2 lah!!!! =)..Sebelum amik Shaklee.. zai dh survey harga supplement kat guardian tu…4 me, shaklee yg terbaik & memberi hasil.. selalu amik vitamin… (Saya supplement freak) “ ~Zai



* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit




Sila PM utk mendapatkan detail mengenai produk:
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Your Shaklee Independent Distributor (ID - 854784)

No comments:

Post a Comment

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE