Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Wednesday, March 5, 2014

Nak borong Pepero coklat stick dengan harga murah



Khas untuk peminat pepero coklat stick.. jom dapatkan pepero dengan harga menarik tertarik ye. Buka untuk preorder sehingga esok sahaja insyallah dengan harga yang sangat menarik ye.


Stok available ialah untuk pepero coklat stick almond sahaja..

8kotak pepero rm33
Sekarton 40kotak pepero rm140

Semua dah termasuk postage. Yang penting tunggu kat depan rumah je ye. Jom usha pepero coklat stick.



Ni lah rupa pepero bagi yang masih baru nak tau kan.. biskut stick yang disaluti dengan coklat dan almond.. salutan coklat memang tebal tau. Jom usha ye.. mana tau ada yang berminat.

15 comments:

  1. 8kotak yg kck ke

    ReplyDelete
  2. sekarton tu 40 kotak kecil@ besar ??

    ReplyDelete
  3. klu yg rm33 tu kotak kecik mahal giler tu.. kat langkawi bru rm17.90 jer

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu dah termasuk postage
      Memang langkawi murah giler.. masa gi sana boleh la beli terus je.
      kalau sekdar nak makan sekotak kecil, RM5 pun sanggup bayar je..
      tapi semata2 nak dapat sekotak nak g langkawi.. ok gak tu

      Delete
  4. btl....sllu baru rm 18

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang murah.. time nak makan pepero, boleh usha langkawi terus je..
      Jejalan langkawi best juga ye..

      Delete
  5. PRE ORDER SAHAJA..

    Kalau nak banding dengan harga Langkawi, dicadangkan agar tak membeli secara online. Tapi duk langkawi ok la, memang boleh dpt murah. Ada kawan ke, dpt lah dalam RM26 termasuk pos.

    Untuk membeli borong, kena bayar tax lagi..kos juga yang perlu diambil kira

    Lagipun stok sy bukan ambil dr langkawi, lg mahal sket dr langkawi..

    Harap MAKLUM..

    Peace no war... SMILE.. Syukur dengan rezeki ALLAH..

    ReplyDelete
  6. 40 kotak kecil rm140 kan? Termasuk postage ke?

    ReplyDelete
  7. Kt kedai jual susu kt pontian baru 3.50.

    ReplyDelete

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE