Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Wednesday, March 12, 2014

Jerawat makin kurang dengan Vitamin E shaklee.. Makan dan masker tau..

Semua nak kulit cantik kan?? Tapi yang pasti tiada jalan mudah nak dapat kulit cantik berseri dalam masa 24jam tetapi cuba berikan masa 2 minggu untuk pertama selepas pengambilan vitamin untuk melihat hasilnya.. Antara vitamin yang dicadangkan untuk masalah kulit dan nak cantik, gebu dan mulus adalah vitamin e. Bagi pengamal vitamin e, membuatkan si pengamal nampak muda kerana vitamin e melambatkan proses penuaan (vitamin awet muda).

 Apa2 pun jom usha testimoni customer yang mengamalkan vitamin e dan siap amalkan wat masker skali. Memang best bermasker vitamin e ni tau. Tiap-tiap bermasker dengan vitamin e pun takda masalah.


Testimoni dr Puan Ainal Syifa

Ai nak share amazing result amalkan vitamin E..ai mkn n wt masker..this is 1weeks pya kesan..ai tgk cermin npk mcm xda perubahan tp bila ai wt pic before n after ni mmg hepi la tgk perubahan skin..


Ai tau pasti akn ada yg pkir the after pic tu ai guna app ke apa..up to them lah kan..yg penting my skin is getting better..


*cuba korg komen ckit apa perubahan yg korg nampak. .ai npk bykkkkk sgttt perubahan...


Gbar di snap dlm bilik yg sm xbkk lampu just guna flash hp yg sm. .
 

Suka sangat bila ramai customer yang suka dan merasai kepuasan dengan Vitamin E. Jom baca kelebihan
Vitamin E dulu mana tau berkenan nak try. Tak salah cuba sebab natural supplemen cepat larut dalam badan tak macam ubat yang mengambil masa yang lama untuk larut.

Antara kelebihan Vitamin E adalah :

- Vitamin E membuatkan si pengamal nampak muda kerana vitamin E melambatkan proses penuaan (vitamin awet muda).

· Vitamin E mencegah segala pertumbuhan abnormal sel terutama kanser.
  
· Vitamin E sangat membantu dalam aspek kesuburan.

· Vitamin E membantu mempercepat proses baik luka.

· Vitamin E membantu pengaliran darah dengan lebih lancar.
· pengambilan vitamin E yang konsisten membantu kawasan gelap itu mengecil dan warna puting menjadi cerah semula.

· Vitamin E membantu mengurangkan kesakitan akibat pre-menstrual.

Banyak kelebihan Vitamin E ni kan, bukan sekadar untuk kecantikan sahaja tapi banyak untuk kelebihan lagi Vitamin E. Yang paling penting pengambil Vitamin E secara berterusan membuatkan pengamal lebih muda dari umurnya..

JOM DAPATKAN VITAMIN E SEKARANG UNTUK KULIT CANTIK   



 =======================================================================

Salam Sayang 
Mazlina Mohd Nazir (SID 854784) 
 
* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.
















KESIHATAN ITU KEKAYAAN yang tak ternilai harganya..

Sila PM utk mendapatkan detail mengenai produk dan pelbagai tawaran HEBAT menanti anda::
 
Mazlina Mohd Nazir
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS/Wassap/Viber/Wechat - 0199517292
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09


Your Shaklee Independent Distributor (ID - 854784)


Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI         

Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggah09

2 comments:

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE