Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Sunday, March 2, 2014

Berat badan makin susut dan muka dah tak bulat sejak amalkan Set Slimming Breastfeeding

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Apa kabar harini?? Semoga sihat2 je ye.. Selamat berhujung minggu. Semoga banyak masa untuk family harini, bagi yang kerja takleh nak wat apa lah. Tanggungjawab sebagai seorang pekerja.

Pepagi dah teruja pasal ESP, maklumlah harga ESP murah giler bulan nie tau. Beli 6 PERCUMA 1 ESP, sapa yang nak bagi kalau bukan shaklee ye. Mahal tu ESP, FREE je dapat (Retail RM150, tapi insyaallah harga special untuk bulan MARCH2014, penjimatan berganda2 ye). Bagi yang dah jatuh cinta dengan ESP wajib grab 2-3 canister sorang ye. Sebab jimat punya pasal.

Apa2 pun back to topic ye. Nak cerita pasal testimoni seorang ibu yang berjaya kurus dengan natural supplemen shaklee je iaitu Set Slimming Breastfeeding. Sapa kata ibu menyusu tak boleh nak kurus?? Masa menyusu baby pun dah bakar kalori apatah lagi kalau jenis suka exercise, lagilah terbakar2 kalori. Tapi kalau yang jenis susah nak turun macam admin ni, kenalah ambil Set Slimming Breastfeeding juga untuk percepatkan proses penurunan berat badan. Jom kurus semua.. Chaiyok!! (Peringatan untuk diri sendiri juga tau).



[ HOT!! Preorder TOY & POOL untuk si manja anda ]


Testimoni dr Puan Nur Diana

"perbezaan selepas amalkan set kurus shaklee..esp + alfafa + lecithin..
Selepas lahirkan anak pertama, muka diana bulat sangat n tubuh agak berisi.
selepas amalkan set kurus shaklee selepas anak kedua ni, muka x lagi bulat n tubuh xlagi berisi. Baju yang dulunya menyebabkan diana malu nak pakai sebab nampak bentuk tubuh n lemak..kini diana boleh pakai semula."


Kalau tengok gambar pu dah menceritakan segalanya.. Wah bestnya kurus. Jom bakar lemak semua. Semoga Allah akan permudahkan semua niat dan urusan kita, takda terkandas tengah jalan. Yang penting set mind dan moral support dari semua juga penting dalam menjayakan aktiviti nak kurus ni. 

Selain kurus, banyak bonus lain yang akan anda dapat tau, antaranya adalah::

- Sudah tentu susu makin melimpah ruah dengan pengunaan ESP & alfalfa (Milk booster)
- Dengan ESP memang mengenyangkan, beri tenaga segera (takda lapar je memanjang ye)
- Baby menyusu pun cepat kenyang sebab susu yang lebih berkualiti.
- Masalah keputihan hilang dengan alfalfa
- Detox dengan alfalfa (insyaallah lawas je pepagi, kalau yang kuat lagi boleh ambil Herblax ye)
- Kulit makin cantik berseri
- Kulit baby pun cantik gak.. gebu..
- Lemak insyaallah terbakar2
- dan banyak lagi la ye. Memang tak rugi amalkan nantural supplemen untuk kesihatan jangka masa panjang.

Sambil2 tu apakata usha Testimoni Set Sliming Breastfeeding ibu.. ramai yang dah berjaya turunkan berat badan. Anda bila lagi?? KLIK SINI kalau nak baca testimoni ye.

======================================================================  Tips/Info::

♥♥ Tips Lewat?? 25 Risiko bila tidur lewat.  ---》》 http://curium-cr.com/my-6223056

♥♥ Tips travel dengan lower cost.. --- http://curium-cr.com/my-6223050 ♥♥
 
♥♥ Khas peminat burger Bigmac. Sapa Burger FREE?? -- http://curium-cr.com/my-6165530
 
♥♥ Earth Hour Walk pada 29March2014. Jom check lokasi terlibat, kalu nak join sila isi form ye -- http://curium-cr.com/my-6139732
 
♥♥ Tips memilih data plans terbaik --- http://curium-cr.com/my-6188354 

♥♥ Redeem FREE rawatan pelangsingan ---  http://curium-cr.com/my-6206536 =======================================================================



Salam Sayang 
Mazlina Mohd Nazir (SID 854784)

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.
















Sila PM utk mendapatkan detail mengenai produk:
Mazlina Mohd Nazir
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS/Wassap/Viber/Wechat - 0199517292
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09


Your Shaklee Independent Distributor (ID - 854784)


Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI    Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggah09

No comments:

Post a Comment

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE