Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Sunday, March 16, 2014

#JomHebatMEGA bersama Amin Idris






Suka sangat tengok pic ni.. walaupun tak dapat join aktiviti tetapi aura2 positif sentiasa bertaburan bila ibu dan adik beradik shaklee duk post pasal #JOMHEBATMEGA nie.. memang banyak tips menarik tertarik..


Sekadar sharing is caring.. takdapat hadir, tengok dan usha gambar pun dah dapat aura positif. Majlis ilmu sekali skala join offline macam ni memang best.. asyik menimba ilmu online je ye.




JOM DAPATKAN VITAMIN SHAKLEE SEKARANG.. 
MEMANG TAK RUGI TAU..
 

COD BATANG KALI, RAWANG, KKB, ULU YAM

 =======================================================================

Salam Sayang   
Mazlina Mohd Nazir (SID 854784) 
 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

















KESIHATAN ITU KEKAYAAN yang tak ternilai harganya..


Sila PM utk mendapatkan detail mengenai produk dan pelbagai tawaran HEBAT menanti anda::
 
 
Mazlina Mohd Nazir
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS/Wassap/Viber/Wechat - 0199517292
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09



Your Shaklee Independent Distributor (ID - 854784)

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI          

No comments:

Post a Comment

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE