Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Friday, March 14, 2014

Cepat Penat & Tak bermaya?? ESP dan Vitalea antara supplemen asas untuk kembali bertenaga dan sihat

Cepat penat?? Tak Bermaya?? Antara salah satu push faktor customer yan cari natural supplemen untuk lebih bertenaga. Antara soklan cepu mas yang ditanya.

" Kak, ada tak vitamin untuk bg tenaga"

" Kenapa ye cepat penat, letih, kurang bermaya.. balik keje kekadang terus baring dulu sebab kepenatan"

Biasanya kalau customer bagitau macam soklat kat atas memang sedih gak dan teruja untuk membantu, maklumlah kekadang balik keje kena uruskan anak, suami, makan minum keluarga tapi badan sangat penat. Sebab tu kekadang2 bilan dah siap semua, terus lena je. Antara supplemen yang asas untuk kesihatan yang baik dan bertenaga sepanjang masa adalah ESP dan Vitalea.  Jom baca 7 sebab kenapa cepat penat, semoga bermanfaat ye.

Jom baca testimoni yang telah merasai kepuasannya.. sihat, bertenaga, antibodi makin tinggi dan makin berisi

Testimoni - Badan makin bertenaga dan makin berisi


Testimoni - Dengan vitalea badan bertenaga, kurang letih dan mood pun ok

Testimoni - Makin sihat, bertenaga, kurang deman

Bestkan baca Testimoni customer ni. Jom baca seimbas lalu tentang produk ESP dan Vitalea. Kalau ada budget lebih, boleh ambil set lengkap iaitu Set Kesihatan Optimun dan mengandungi 4 jenis supplemen iaitu ESP, Vitalea, B com dan Vitamin C. Kalau taknak telan banyak vitamin , ESP dan Vitalea sudah memadai untuk kesihatan yang optimun


Jom tengok khasiat ESP :

* ESP boleh Mencantikkan kulit dan kulit kelihatan gebu
* Membantu menghilangkan parut jerawat
* Memberi tenaga dan mengelakkan cepat letih
* Meningkatkan sistem imun badan
* membantu mengurangkan eczema
* Menganjalkan payudara yang kendur
* Bagi ibu mengandung, ESP membantu badan bertenaga, sihat dan bagus untuk kulit bayi.
* Dan bagi ibu menyusu, ESP merupakan MILK BOOSTER terbaik, di mana ia mempercepatkan penghasilan susu ibu. Susu jadi berkrim, pekat dan sedap.
* Boleh menurunkan berat badan dan menaikkan berat badan , mengikut pengambilan yang di cadangkan.

Lebih banyak info tentang ESP boleh KLIK SINI





Vitalea @ multivitamin



* Memberikan tenaga,kecergasan tubuh dan kekuatan mental
* Membantu meningkatkan kesegaran otak sekaligus membantu sistem memori.
* Sebagai pelengkap nutrisi, di mana membantu melengkapkan badan dengan pelbagai vitamin dan mineral, akibat pengambilan diet yang tidak seimbang.
* Membantu meningkatkan sistem pertahanan badan terhadap jangkitam
* Membantu peningkatan kesihatan secara keseluruhannya.

Lebih banyak info tentang Vitalea, boleh baca SINI

kredit umminaim.blogspot.com


JOM DAPATKAN ESP & VITALEA SEKARANG.. MEMANG TAK RUGI TAU..
COD BATANG KALI, RAWANG, KKB, ULU YAM

 =======================================================================

Salam Sayang  Mazlina Mohd Nazir (SID 854784) 
 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.
















KESIHATAN ITU KEKAYAAN yang tak ternilai harganya..

Sila PM utk mendapatkan detail mengenai produk dan pelbagai tawaran HEBAT menanti anda::
 
Mazlina Mohd Nazir
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS/Wassap/Viber/Wechat - 0199517292
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09


Your Shaklee Independent Distributor (ID - 854784)


Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI         
Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggah09

2 comments:

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE