Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Monday, March 10, 2014

ESP Shaklee untuk Kecantikan Kulit


Bagi pengemar ESP shaklee tentu dah merasai kepuasan setelah mengamalkan secara berterusan kan?? Apa yang best pasal ESP shaklee ye sampai yang menarik tertarik. ESP shaklee paling famous dikalangan ibu menyusu sebab ESP shaklee adalah MILKBOOSTER terbaik. Selain itu ESP shaklee  sangat bagus untuk masalah kulit.

Pagi nak share kelebihan ESP shaklee untuk kesihatan dan kecantikan kulit. Antara kelebihan ESP untuk kesihatan dan kecantikan kulit adalah ::

ESP shaklee memberi tenaga yang berpanjangan dan kesanny dorasaidalam beberapa jam.

- ESP shaklee  rasa kenyang yang sangat lama dan sangat sesuai untuk yang nak diet.


- 9 Asid amino penting dalam ESP shaklee akan menjadikan kulit kelihatan lebih berseri dan anjal Anda kan kelihatan lebih muda dari usia sebenar.

- ESP shaklee mengalakkan pertumbuhan semula sel-sel kulit dan mengurangkan kedutan

- Warna kulit lebih sekata

- Memabantu menghilangkan parut jerawat dimuka

- ESP shaklee rendah lemak, tanpa kolestrol

- Baik untuk kesihatan hormon  kerana kacang soya kaya dengan isoflavones

- ESP shaklee membantu pembentukan sel2 baru dan percepatkan pemulihan luka selepsa pembedahan

- ESP shaklee elok untuk kecantikan kulit, kuku dan rambut


Sambil2 tu apa kata usha testimoni customer yang sukakan ESP shaklee dan telah merasainya sendiri.











ESP shaklee banyak kelebihan lain juga.. jom usha testimoni ESP shaklee untuk lain2 gak ye.. KLIK SINI. Kalau dah terasa nak try ESP shaklee  sila pm ye. Sebabnya ESP shaklee ada offer beli 6 percuma 1  bulan tau.. Free 1 canister (jimat RM150), FREE membership, FREE Rebate CASH untuk bulan  depan dan banyak lagi free tau. PM kalau nak tau apa yang free. Nak beli 1canister saja pun xda masalah..

JOM DAPATKAN ESP ANDA SEKARANG.. MEMANG TAK RUGI TAU..

 =======================================================================

Salam Sayang  Mazlina Mohd Nazir (SID 854784) 
 
* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.
















KESIHATAN ITU KEKAYAAN yang tak ternilai harganya..

Sila PM utk mendapatkan detail mengenai produk dan pelbagai tawaran HEBAT menanti anda::
Sila PM utk mendapatkan detail mengenai produk:
Mazlina Mohd Nazir
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS/Wassap/Viber/Wechat - 0199517292
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09


Your Shaklee Independent Distributor (ID - 854784)


Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI         

Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggah09

2 comments:

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE