Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Wednesday, November 13, 2013

Set Penyusuan Mampu milik..

Makin HOT Set Penyusuan Shaklee sekarang maklumlah sebab nak support penyusuan dan kesihatan si manja dan ibu-ibu. Untuk pengatahuan ibu2, pelbagai Set Penyusuan Shaklee yang ditawarkan, semuanya bergantung pada poket-poket ibu sendiri. Bukan saja 'breast' penuh dengan susu hingga menamcut-mancut, malahan susu akan menjadi lebih pekat kerana penuh dengan khasiat dan vitamin. Lagi yang menariknya tentang set yang HOT ini ibu sendiri menjadi lebih sihat dan bertenaga. Tiada masalah sakit badan untuk bangun berkali-kali menyusukan anak, mengepam di tempat kerja juga melaksanakan tanggungjawab sebagai ibu dan isteri.

Jangan risau, usah runsing, Set Penyusuan Shaklee tidak lah mahal sangat sehingga pokai duit bulanan. Memperkenalkan Set Penyusuan Paling Bajet Gila, gabungan Energizing Soy Protein(ESP) dan juga Alfafa insyaallah mampu membuat ibu senyum meleret. Mana tak senyum meleret, bila susu yang biasa 3oz menjadi 5oz hingga 8oz sekali pam. Juga ibu menjadi lebih bertenaga.

Sebenarnya ESP dan Alfalfa bukan saje dapat memudahkan ibu terus menyusukan anak walaupun bekerja. Ianya lebih dari itu, jom tengok kelebihan masing-masing:

Kelebihan ESP:
*****************

1. Kulit semakin cantik, gebu, halus dan berseri

2. Parut di muka jadi pudar

3. Tenaga berpanjangan pagi ke malam

4. Kurang letih

5. Memberi rasa kenyang yang agak lama, sesuai bagi ibu yang nak menghilang berat badan

6. Sistem perlindungan badan semakin bagus

7. Mengawal paras kolestrol

8. Menyokong kesihatan jantung dan prostat

9. Penyerapan vitamin lain lebih baik dengan ESP

10. Mengurangkan alergi

Kelebihan Alfalfa:
********************

1. Sistem penghadaman lebih baik

2. Mengawal kolestrol dalam darah

3. Membuang toksik dalam badan

4. Mengurangkan masalah gastrik

5. Membantu merawat keputihan

6. Mengelakkan bau badan (tak payah beli deodorant)

7. Mengurangkan asthma

8. Memberi kesan 'Kacip Fatimah

9. Meningkatkan kesuburan

10. Juga, hubungan suami isteri menjadi lebih HOT!

** banyak lagi kelebihan alfafa ni.. vitamon wajib disetiap rumah. Boleh klik label alfafa untuk baca lebih banyak kelebihannya..

Tak kan hati tak menarik dengan kelebihan set budget penyusuan ini. Bukan setakat si manja dapat susu ibu yang penuh nutrisi tapi ada banyak sangat-sangat kelebihan lain lak tu. Memang berbaloi2. Tapi apa2 pun ikut hati mana yang terbaik untuk ibu2 ye. Selain boleh cakap budget awal, boleh advise mengikut budget ibu. Yang penting niat nak menyusu si manja plus untuk kesihatan yang tiada nilainya.

Kredit - welovesusuibu.blogspot.com

1 comment:

  1. Salam.. Datang follow blog sponsor #613 dari "BLOGGER GEMPAK 2013" AWARD anjuran Ejulz.. ^^,
    http://miezashaklee.blogspot.com

    ReplyDelete

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE