Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE

Tuesday, November 12, 2013

Mencari Ilmu kesihatan & Bisness

Alhamdulillah, banyak kisah motivasi betullah.. keterujaan nak share juga. Maklum aura positif berteraburan. Nak kekalkan aura positif, so kenalah tengok, baca bemda positif dan pergi mana majlis ilmu beramai2.. insyaallah aura positif pun kita dapat.. taktau nak gambarkan..

Banyak juga aktiviti super2 granny yang anjur tapi masa tak mengizinkan untuk join tapi takper sebab ramai share info pasal majlis tu so dapat la juga aura positif. Kalau dapag hadir lagi best menimbal ilmu walaupun sambil berkejran dengan anak. Tu kelebihan yang paling best dengan shaklee group euphoria, jutawan, ladyboss, SET.. family diutamakan. Malahan selalu saling ingat mengingati tentang saham akhirat.. insyaallah bila dah jadi amalan.. memang sangat best untuk menabung saham akhirat.

Jom usha apa aktiviti hujung lepas ye. Semoga aura positif harini berkekalan setiap hari..insyaallah..

No comments:

Post a Comment

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE