Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Sunday, November 10, 2013

Nutriwhite - mencerahkan, menyihatkan dan diperbaharui dengan nutrien Alam Semulajadi



Tadi baru post pasal cleanser kan..insyaallah nak try cleaser nutriwhite iaitu gentle deep foaming cleanser. Saya ni jenis kulit tak sensitif, so kalau tukar pun takda masalah. Tu nak test mana tau kulit lagi cantik..haha.

Jom tengok apa kelebihan gentle deep foaming cleanser ye.

- Untuk kulit yang segar dan bersih.

- Rumpai laut menghilangkan kekotoran, membuang sel mati dan menegangkan kulit.

- Alga hijau menyahtoksin dan melembapkan kulit.

- Strawberi Begonia mencerahkan dan mengimbangkan pigmen kulit.

- Lembut dan menyegarkan kulit.

Wah macam bestkan.. sebab ada rumpai laut, alga hijau, strawberi.. semua memang sesuai sangat untuk kulit cantik. Jom la kita mulakan dengan penjagaan muka untuk kulit cantik berseri ye..

Insyaallah lain kali saya share pasal skir care untuk set ye.

Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

KESIHATAN ITU KEKAYAAN yang tak ternilai harganya..

Sila PM utk mendapatkan detail mengenai produk dan pelbagai tawaran HEBAT menanti anda::

Email - pokoksena85@yahoo.com

SMS / Wassap - 0199517292

FB - http://www.facebook.com/pokoksena85

Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09

Your Shaklee Independent Distributor (ID -854784)

Atau msg direct kat FB ye :: https://www.facebook.com/messages/JomSinggah09

No comments:

Post a Comment

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE