Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Wednesday, November 6, 2013

Kejayaan dunia dan akhirat bersama-sama shaklee

Panjang lak tajuknya tapi jangan salah sangka lak kalau baca tajuk ye.. Alhamdulillah sejak ditemukan dengan group jutawan muslimah shaklee 2tahun lebih. Bermula dengan pengambilan set penyusuan selama 3bulan juga.. dan hasilnya sangat positif la juga dan hingga sekarang masih bf.

Kenapa tajuk kejayaan dunia dan akhirat bersama-sama shaklee. Salah satu sebab utama sejak mengenali dan terjebak dengan shaklee plus terjumpa dengan group yang betul iaitu group jutawan muslimah..leader sangat menekankan kedua2 item iaitu duniawi dan akhirat. Bila tiap 15haribulan, masing saling mengingatkan antara satu sama tentang zakat, sedekah kepada orang lebih memerlukan

Alhamdulillah bersyukur2 sebab dijumpakan dengan group yang betul yang perjuangan sifat2 positif dan bukan sekadar menjual semata tapi lebih kepada sharing tentang kelebihan produk. Semoga lebih ramai yang tampil sihat.. semua penyakit ada ubatnya kecuali mati. Sebelum mendapat penyakit, baik mencegah. Orang kata mencegah lebih baik dari mengubati.

Semua pilihan masing2 sebenarnya, leader boleh mengingatkan tapi kita tentukan. Tapi bagi saya saya memang syukur sangat sebab bersama shaklee, hubungan dengan Allah makin dekat. Setiap rezeki yang berikan atau sebaliknya ada sebab munasabah. Kalau Allah tak memberinya, tentu Allah nak kita minta dengan Dia. Rapatkan hubungan dengan Allah dan Yakinlah bahawa rezeki dari Allah adalah pasti cuma taktau bila je.



Apa2 pun kita yang tentukan kehidupan kita. Syukur alhamdulillah, dengan pertemuan dengan leader shaklee membuat aku sedar betapa kerdilnya aku di sisi Allah. Dan berusaha untuk semakin dekat dengan Allah..insyaallah. Semoga Allah akan permudahkan untuk aku lebih delat denganNya..amin.

Yakinlah dengan rezeki Allah.

Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

KESIHATAN ITU KEKAYAAN yang tak ternilai harganya..

Sila PM utk mendapatkan detail mengenai produk dan pelbagai tawaran HEBAT menanti anda::

Email - pokoksena85@yahoo.com

SMS / Wassap - 0199517292

FB - http:// Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

KESIHATAN ITU KEKAYAAN yang tak ternilai harganya..

Sila PM utk mendapatkan detail mengenai produk dan pelbagai tawaran HEBAT menanti anda::

Email - pokoksena85@yahoo.com

SMS / Wassap - 0199517292

FB - http://www.facebook.com/pokoksena85

Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09

Your Shaklee Independent Distributor (ID -854784)

Atau msg direct kat FB ye :: https://www.facebook.com/messages/JomSinggah09 /pokoksena85

Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09

Your Shaklee Independent Distributor (ID -854784)

Atau msg direct kat FB ye :: https://www.facebook.com/messages/JomSinggah09

1 comment:

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE