Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Friday, November 8, 2013

Masalah kesuburan lelaki makin baik dengan set kesuburan lelaki

Maaflah panjang lak tajuk sebab taktau nak pendekkan. Tapi yang pasti masalah kesihatan dalaman makin ok dan tak stabil sepenuhnya.

Alhamdulillah sangat bila kawan bg feedback positif bab kesihatan dalaman (kejantanannya la kira). Kuantiti sperma dah bertambah dan makin sihat.. kalau tak sebelum ini memang masalah teruk juga.. kira sperma tak sihat pastu kuantiti pun kurang..alhamdulillah. syukur pada Allah yang telah memberi.



Walaupun kesihatan laki dah ok tapi si isteri susah nak telan vitamin. Terbalikkan..tapi itu masalahnya. Si isteri ada masalah period tak teratur. Sebenarnya bila period tak teratur memang tak subur dan masa check, doktor memberi ubat untuk.betulkan hormon.

Untuk si suami ni saya suggest esp, zinc dan vitamin e. Kalau sebelum ini hanya zinc dan vitamin e sahaja tetapi penangan esp shaklee kesan untuk masalah kejantanan makin cepat ok. Hebatkan penangan esp shaklee untuk kesihatan sel dan penyelesaian masalah pun selesai juga

Apa2 pun saya doakan si isteri pun berusaha nak sihat terumata masalah period tak stabil. Kita doakan agar pasangan ini mendapat cahaya mata secepat mungkin..amin.


Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

KESIHATAN ITU KEKAYAAN yang tak ternilai harganya..

Sila PM utk mendapatkan detail mengenai produk dan pelbagai tawaran HEBAT menanti anda::

Email - pokoksena85@yahoo.com

SMS / Wassap - 0199517292

FB - http://www.facebook.com/pokoksena85

Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09

Your Shaklee Independent Distributor (ID -854784)

Atau msg direct kat FB ye :: https://www.facebook.com/messages/JomSinggah09

No comments:

Post a Comment

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE