Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Wednesday, December 18, 2013

Tampil sihat semsa kehamilan dan Berpantang dengan Natural Supplemen..superb

Assalamualaikum dan selamat pagi ibu-ibu.

Duk baca statement kat wall facebook, ramai lak kekawan yang pregnant. Wooww, bestnya nak timbang cahaya mata. Saya dah planning untuk hamil juga, maklum je la anak dara seorang dah masuk 3tahun. Insyaallah kalau ada rezeki, adalah. Kehamilan antara kegembiraan untuk ibu-ibu kan. Siapa yang tak gembira bila tahu mereka dah hamil, tambah pulak yang dah lama menunggu. Tiada kata yang boleh dikata lagi kalau dapat tahu pasal kehamilan, speechless. Semoga ibu-ibu yang sedang hamil, dapat dipermudahkan segalanya.

Jom tampil sihat sepanjang kehamilan dengan natural supplemen. Saya pun tak sabar nak hamil dna berpantang dengan natural supplemen shaklee ini. Kalau set penyusuan memang dah superb, sampai BF 3tahun. Tapi time dah besar, susah pulak nak lepas susu.. Makin teruk macam zaman baby lak sebab asyik berjaga malam nak penyusuan je.


 

Mempunyai masalah berikut selepas bersalin?
✔ perut buncit, peha berlaga?
✔ kulit kusam dan hitam?
✔ berat badan berlebihan atau terlampau lebih?
✔ susu sedikit dan tidak meriah?
✔ ingin kulit kembali cantik?


KENAPA PERLU BERPANTANG DENGAN SHAKLEE

Multivitamin Vita-Lea untuk memenuhi keperluan nutrisi badan bagi mengembalikan kecergasan dan kesegaran badan. Makanan orang berpantang pula sangat terhad dan tidak seimbang.

B-Complex membekalkan asid folik serta membantu melancarkan peraliran darah dan mengelakkan angin meroyan ketika pantang.

Vitamin C untuk membina/membaiki tisu untuk menyembuh luka, serta membina kolagen untuk mengembalikan kecantikan kulit. Selepas 9 bulan mengandung, mesti ibu tidak sabar untuk kembali chantek seperti anak dara bukan?

Zink Complex pula berfungsi seperti ikan haruan. Ramai ibu yang kurang gemar dengan ikan haruan, so boleh amik zink sebagai pengganti.

Minyak ikan OmegaGuard yang kaya dengan DHA dan EPA untuk pembinaan otak dan saraf. Dapat disalurkan kepada bayi melalui penyusuan. Membakar lemak dan membantu menurunkan berat lebih cepat.

Energizing Soy Protein (ESP) untuk membaiki tisu yang rosak dari dalam serta membekalkan tenaga buat untuk kekal cergas walaupon berpantang. Juga membantu untuk turunkan berat badan dan milk boster.

Ostematrix utk membekalkan kalsium. Tahukah anda ibu yang baru bersalin memang kekurangan kalsium? Ia juga membantu mengatasi masalah membuang dan masalah kekurangan susu.

Alfalfa Complex adalah milk boster kegemaran ramai, juga membantu melawaskan perut.

KELEBIHAN SET BERPANTANG SHAKLEE
 
[✔] MURAH dan berbaloi
[✔] Badan Lebih sihat dan cergas
[✔] Kulit cantik bersinar- bubye kulit kusam dan berkerak!
[✔] Luka CEPAT sembuh
[✔] Membantu banyakkan susu
[✔] Cepat kembalikan berat sebelum hamil
[✔] Selamat, dan boleh dimakan pada hari pertama bersalin
[✔] Bayi turut mendapat manfaat melalui penyusuan

Nak usha testimoni ibu-ibu yang sukakan natural supplemen ini

TESTIMONI KEHAMILAN -->> KLIK SINI

TESTIMONI BERPANTANG --> KLIK SINI


* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.


Sila PM utk mendapatkan detail mengenai produk:
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Your Shaklee Independent Distributor (ID - 854784)

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI   

No comments:

Post a Comment

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE