Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Saturday, December 21, 2013

Kulit CANTIK dengan natural Suplemen.


Bila bab kecantikan, semua menuding jari ke arah wanita. Perkataan yang sangat serasi dengan wanita. Wanita mana yang taknak cantikkan?? Tipu lah kalau cakap taknak cantik, insyallah rata2 memang semua nak cantik termasuk saya sendiri. Tetatpi tang2 nak pakai cream tu malas sket la.. yang penting pencuci muka dan natural supplemen shaklee wajib - Vitamin asas untuk kulit protein, vitamin b, vitamin c, vitamin e dan collagen. Hasilnya memang superb terutama kulit yang bermasalah seperti jerawat, jeragat, parut dan macam tentang masalah kulit.


Tapi kali ini nak cerita supplemn untuk kulit plus dengan detok skali iaitu alfafa. Memang hasil supperb bagi yang ada masalah resdung semua tu. Jom Kita baca seimbas lalu mengenai set kulit dan detoks untuk kecantikan kulit dari dalam hingga ke luar. Malahan dapat banyak kelebihan lain setelah mengamalkan  set kecantikan kulit dan alfafa tau, keputihan, masalah intim suami isteri, penyusuan, detoks, kulit makin ok, jerawat dah kurang dan pelbagai lagi. Memang best sangat.

Jom baca apa kegunaan setiap vitamin yang dicadangkan untuk masalah kulit.
  SUSTAINED RELEASE VITAMIN C 
✏ membentuk kolagen
✏ mencantikkan dan muluskan kulit
✏ menganjalkan kulit
✏ mampu pulihkan wajah dari sunburn
✏ mencerahkan kulit
✏ memperbaiki wajah kusam
✏ pulihkan kulit wajah yang kasar
✏ merangsang pembentukan collagen yang merupakan sebatian asas otot, tisu, gusi, rangka, dan tulang rawan
✏ memperbaiki simptom pendarahan seperti gusi berdarah, lebam dikulit, ruam, etc.
✏ membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi yang lebih baik
✏ membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman
✏ membantu meningkatkan sistem imun
✏ membantu mengurangkan symptom flu dan selsema
✏ merangsang pengeluaran T-cells yang membantu melawan sel-sel kanser dan membuang kimia berbahaya dari tubuh kita
✏ membantu mencerahkan kulit, melambatkan penuaan, menyekat pembentukan pigmen
✏ membantu memperbaiki masalah insomnia, stress
✏ membantu mengurangkan kolesterol dan tekanan darah


✾VITAMIN E SHAKLEE✾
 
✏Vitamin penting untuk [KECANTIKAN KULIT]
✏ Bertindak sebagai anti penuaan dan anti oksida
✏ Melindungi dan mencegah kerosakan sel, [MENGHALUSKAN] dan [MENCERAHKAN KULIT]
✏ Mempercepatkan proses pemulihan kulit, bagus untuk mereka yang mempunyai kulit kering
✏ Berupaya mengawal kandungan minyak dalam kulit
✏ Berupaya [MENGURANGKAN KESAN JERAGAT] yang ada pada kulit serta [MENGHILANGKAN PARUT-PARUT]
✏ [AWET MUDA]


✾ ALFALFA COMPLEX ✾
 
✏ Merawat gangguan pencernaan
✏ Mengawal kolestrol dalam darah
✏ Menghapuskan kolestrol buruk 'LDL' dari tubuh
✏ Mengurangkan risiko penyakit jantung dan strok
✏ Bagus untuk pesakit diabetes kerana mengurangkan paras gula dalam darah
✏ Mencegah edema - Pengumpulan air dalam badan
✏ Mengurangkan simptom menopous
✏ Merawat asthma dan lain-lain masalah pernafasan
✏ Merawat masalah sembelit
✏ Menyahkan toksik dalam tubuh
✏ Mengurangkan kesakitan otot dan sendi
✏ Meningkatkan sistem pertahanan tubuh
✏ Membantu masalah penghadaman
✏ Membantu memperbanyakkan susu ibu
✏ Mengurangkan masalah pundi kencing
✏ Mengurangkan masalah gastrik dan gangguan hati
✏ Meningkatkan kesihatan prostat
✏ Bertindak seperti kacip fatimah kepada wanita
✏ Menghangatkan hubungan suami isteri
✏ Membantu tingkatkan kesihatan lelaki

----------------------------------------------------------

ADD ON:-

✾ ESP (ENERGIZING SOY PROTIEN) ✾

✏ membantu menghilangkan parut jerawat dan jeragat di muka
✏ menganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur
✏ cepat kenyang dan membantu dalam pengurusan berat badan
✏ memberi tenaga berpanjangan
✏ untuk yang mengalami masalah kesuburan, ESP membantu membentuk tisu rahim serta sel sperma yang sihat
✏ meningkatkan penyerapan protein, mengatasi masalah angina dan ketidakselesaan perut, mengatasi masalah gastric
✏ mengurangkan paras kolestrol
✏ menggalakan proses pemulihan sel rosak kepada sel baru
✏ mengawal “MOOD SWING” pada wanita ketika PMS dan wanita menopause
✏ memperbaiki memori
✏ membantu menghilangkan STRETCH MARK
✏ memulihkan fungsi prostat lelaki
✏ Kekal Muda, Kulit berseri dan anjal

Sambil2 itu apa kata usha testimoni customer yang memang sukakn set kecantikan yang dicadangkan. Dan ada setengah customer memang tak ambil semua pun (boleh ikut budget memasing, insyaallah saya advise yang terbaik untuk anda semua).






* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.


Sila PM utk mendapatkan detail mengenai produk:
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Your Shaklee Independent Distributor (ID - 854784)

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI   

No comments:

Post a Comment

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE