Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Friday, January 4, 2013

Penangan ESP, susu makin meriah dan bertambah banyak untuk wat stok

Salam sayang semua.. harini rasa nak update pasal breastfeeding je.. teruja & gembira, tinggal sebulan je  nak cukup 2 tahun menyusukan anak dara.. tentu ibu-ibu kat luar sana pun mesti teruja nak menjayakan proses penyusuan hingga 2 tahun.. jang risau susu merudum ye, setiap masalah ada penyelesaian nya..
Penangan ESP, susu ibu makin meriah.. the milk booster

Salah produk yang membantu ibu-ibu untuk tambah susu ibu adalah ESP.. untuk pembaca-pembaca blog JOM SINGGAH ni pasti dah biasa tentang ESP nie.. memang banyak kelebihan ESP nie.. salah satu adalah MILK BOOSTER untuk ibu-ibu menyusu

Bagi yang belum mencuba ESP nie, memang satu kerugiaan sebab ESP merupakan KILLER PRODUCT di shaklee dan merupakan salah satu milk booster terbaik kami. Bagi yang telah mencuba tentu tahu kelebihan & betapa bestnya produk ni lebih-lebih lagi untuk ibu menyusu. Saya sendiri tak pernah tinggal ESP sejak anak dara umur 3 bulan hingga 1tahun11bulan nie.. Memang milk booster terbaik setakat nie..




Apa itu ESP??

ESP adalah protein soya yang terbaik dipasaran yang mengandungi sumber protein yang lengkap yang diperlukan oleh badan

Bagaimana ESP membantu dalam penyusuan?

- Kompenan utama susu ibu adalah protein, kalsium dan air. Pengurangan pengambilan protein dalam diet seharian boleh menjejaskan kuantiti dan kualiti susu ibu itu sendiri. Oleh sebab itu, bila kita mengamalkan ESP, mengambil kalsium yang secukupnya serta pengambilan air yang banyak, kualiti dan kuantiti susu akan meningkat dengan syarat konsep SUPPLY AND DEMAND dipenuhi 

- INFO ESP --->>> KLIK SINI


Jom tengok testimoni pelanggan yang sangat berpuas hati dengan ESP





* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.









Sila PM utk mendapatkan detail mengenai produk:

Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Your Shaklee Independent Distributor (ID - 854784)

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI   


No comments:

Post a Comment

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE