Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Wednesday, January 2, 2013

Blackhead?? WhiteHead?? Sejak layan MASKER ESP nie white & black dah berkurangan..licin kat hidung nie..

Salam dan selamat petang semua ye...


Masker ESP+Plain Yogurt
credit picture to : http://www.shaina-shop.com


Bagi yang selalu berkunjungan kat JOM SINGGAH nie pasti dah tahu apa yang HOT SELLING untuk vitamin SHAKLEE.. yang pastinya ESP la ye..

Sebelum nie malas betol nak layan-layan wat masker sume nie tapi seminggu nie rasa teruja dengan masker ESP.. hasilnya memang marvellous.. hebat, sehebat dengan produknya...hahha. Yang pasti WHITE & BLACKHEAD makin berkurangan.. malahan dah makin licin hidung nie..gembira sesangat la nyer...sapa yang tak cuba memang rugi wooowww.. tambah-tambah yang dah jatuh CINTA dengan ESP nie..Kulit pun makin tegang & licin je.. alhamdulillah..terima kasih Shaklee & ALLAH

Kalau cakap bab kulit nie, yang pasti ramai wanita kat luar sana teruja nak try kan.. bagi yang pernah beli dan guna ESP Shaklee nie, sila la layan-layan wat masker..kesan pastinyer hebat juga.. kulit makin gebu, licin, tegang..


Memang rugi la kalau tak cuba..klik sini utk info ESP



Manfaat Masker PROTIN untuk wajah
  • Menghilangkan kesan jeragat
  • Menghilangkan noda hitam bekas jerawat
  • Mengatasi kulit wajah yang kering karana kekurangan vitamin
  • Mengatasi wajah yang berminyak
  • Melembabkan dan menghaluskan kulit
  • Mengecilkan pori-pori
  • Mencerahkan wajah

Cara Membuat Masker ESP
Masker ESP+Plain Yogurt
credit picture to : http://www.shaina-shop.com


♥ Gunakan 1 cawan yogurt perisa ASLI sebagai base masker.
♥ Tambah 1 sudu teh ESP ke dalam yogurt dan gaul sehingga rata.
 Ratakan di sekitar kawasan muka kecuali di kawasan mata.
♥ Biarkan 10-15 minit/ sehingga kering.
♥ Best time: selepas mandi pagi.

Credit to Iffah Anuar
http://semuasihatselalu.blogspot.com

Selain yogurt, anda boleh guna oat juga


kredit pic - http://sihatitunikmat.blogspot.com



So pada penggemar ESP sekalian, boleh la bereksperimen dengan masker ESP. ESP luar dalam. :)



Selamat mencoba ye!

Antara testimoni yang dah layan masker ESP nie..

" kulit muka nampak gebu & berseri-seri, pastu bila pakai masker jerawat cepat kecut.. yang pasti, masker ESP memang mengebukan kulit muka"



Kulit makin cerah sejak amalkan Masker ESP.. 



* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.









Sila PM utk mendapatkan detail mengenai produk:

Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Your Shaklee Independent Distributor (ID - 854784)

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI   

No comments:

Post a Comment

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE