Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Friday, January 18, 2013

Botol Shaker Murah disini.. Serendah RM1.5o sebotol


Mencari botol shaker yang murah? 

Memang berbaloi-baloi anda singgah kat sini. Saya ada offer harga yang sangat murah untuk 
botol shaker. Botol Shaker yang ditawarkan dengan harga menarik itu adalah 
botol shaker dari jenama Elianware..

Jom tengok gambar shaker dulu: 




Ciri - ciri shaker nie adalah :

Material: Plastic
Height: 155mm
Diameter: 80mm
Saiz Isipadu : 350ml


Harga 

RM3 / unit

Tapi kalau harga borong :: hanya RM1.5 / pcs untuk 10 pcs ke atas ye
Murah?? Memang murah sesangat kan?? haha. ...syok sendiri


Lagipun sekarang nie menjadi trend botol shaker dijadikan gift untuk produk kesihatan yang 
memerlukan shaker time nak wat minuman kesihatan tu... 

Tentu customer anda gembira kan, bila beli produk kesihatan siap dapat botol shaker.
So, takyah susah-susah nak pikir nak guna apa untuk shake minum kesihatan tersebut..
Memang berbaloi anda beli botol shaker ini.

Antara produk kesihatan yang hangat untuk masa kini .. 
kredit pic - http://diet.ejamothman.com

ESP dari SHAKLEE yang sangat hebat
Tapi tak sehebat nie la..nak tahu kelebihan ESP nie.. KLIK SINI 

Berikan sesuatu untuk customer tersayang anda.. dapatkan shaker yang murah-murah disini..

5 comments:

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE