Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Saturday, December 22, 2012

Segmen : Aku Nak BW Dan Follow Blog Korang ! Dr Yanie

Rasa nak bersegmen lak.. meh tgk ye.. mana tau kekawan gak berkenang nak join..



Nak JOIN??? Klik Banner ye
Syarat2 penyertaan ok la.. tak membebankan pun..jom tengok syarat2nya
Syarat-syarat :

  1. Follow blog yanie  *WAJIB !
  2. Like Fanpage Yanie [SINI] dan [SINI] *Ikhlas*
  3. Follow Twitter [SINI] *bagi yang ada twitter*
  4. Buat entri pasal ni dan letak tajuk "Segmen : Aku Nak BW Dan Follow Blog Korang !" *WAJIB LETAK BANNER TU !
  5. Komen link korang kat kotak komen :)
  6. Nanti korang kena BW dan Follow semuaaaaaaaa peserta :)

Dah settle.. nti boleh follow & BW je la.. selamat berhujung minggu ye...


Nak Cantik??? Dapatkan Vitamin untuk kulit cantik berseri dengan harga runtuh utk DEC
-->> TIPS KULIT CANTIK

20 comments:

  1. salam kenal, dari segmen Yanie..

    http://www.aynoranur.com/2012/12/segmen-aku-nak-bw-dan-follow-blog-korang.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal..
      dah berkunjung ke blog ye..
      jemput2 la singgah lg

      Delete
  2. SALAM.BW DARI SEGMEN YANG SAMA..DONE FOLLOW..JOM KE BLOG SY

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-nak-bw-dan-follow-blog-korang.html

    ReplyDelete
  3. bw n follow sni..

    join dari segmen yg sme http://wonderfullife911.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-nak-bw-dan-follow-blog-korang.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq dear..
      dah wat kujungan..
      lain kali sila singgah ye

      Delete
  4. Salam. Sy sorang je yg teruna. segan lah plak nak join. huhuhu

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. tq dear.. jenmput la singgah lg ye

      Delete
  6. Segmen yang sama
    http://lovingisawesome.blogspot.com/
    Jemput singgah.

    ReplyDelete
  7. BW and Follow sini

    http://iehahfarihah.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-nak-bw-dan-follow-blog-korang.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah berkunjunga..
      lain kali singgah lagi ye

      Delete
  8. bw and follow sini..

    http://sisantekshau.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-nak-bw-dan-follow-blog-korang.html

    ReplyDelete
  9. follow + BW sini. ^_^

    http://zafirahzarrae.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-nak-bw-dan-follow-blog-korang.html

    ReplyDelete
  10. salam hai.. kita dari segmen yg sama.. nnt follow wanie blk keh..=)

    ReplyDelete
  11. dari segmen yg sama, done follow awak :) jemput ke blog sy pula ya :P

    ReplyDelete
  12. Salam..^^
    Singgah dari segment yang sama Jalan-jalan sambil follow..^^ jemput singgah+komen blog saya^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-nak-bw-dan-follow-blog-korang.html

    ReplyDelete

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE