Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Wednesday, December 5, 2012

Promo DECEMBER - COLLAGEN POWDER SHAKLEE.. Bulan DECEMBER bulan cantik

Harini dah 5 hari berlalu, baru nak update OFFER OF THE MONTH :: COLLAGEN POWDER..


Sememangnya harga yang menarik..RETAIL RM298..tapi bulan nie banyakkan lagi yang dapat FREE..tak percaya??? Jom tengok apa lagi yang FREE ye::

- Beli 6 kotak COLLAGEN POWDER.., FREE 1 kotak..wooowww (JIMAT RM298)
- FREE membership
- FREE POSTAGE
- Pastu ada REBATE CASH RM110

Banyakkan FREE, tapi kalau nk beli 1 pun takda masalah ye..PM for best price.

Jom baca seimbas lalu mengenai COLLAGEN POWDER.. NIE::

Apa itu kolagen?
~~~~~~~~~

Kolagen merupakan struktur protein yang berfungsi sebagai penyokong kepada seluruh tubuh badan kita. Kolagen merangkumi 1/3 protein dalam tubuh badan kita. Kolagen ni la yang memastikan kekenyalan, kekentalan, keketatan dan keanjalan pada tisu badan kita.


Bahagian Tubuh mana yang ada kolagen ni??
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kolagen ada pada kulit, mata, saluran darah, tulang temulang, gigi, rambut dan organ dalaman kita. Secara kasarnya, 33% dari protein dalam badan adalah protein kolagen dan 75% kulit terdiri dari kolagen. Harr...banyak kan...penting tau kolagen ni. 

Apa jadi bila kolagen tiada?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sains telah membuktikan bermula usia 25 tahun, kulit kita akan mula kehilangan kolagen secara berperingkat pada kadar 1.5% setiap tahun, dan kita akan kehilangan 50% kolagen (dari usia 25 tahun) apabila mencecah 60 tahun. Bermakna, kita akan kehilangan setengah dari kolagen dalam badan pada masa tu. Banyak tuu...Masa tu la kulit kedut, loose, wrinkle semua ada...

Keistimewaan Shaklee Collagen Powder
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
1) Merupakan supplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah.
2) Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.
3) Mudah larut dengan minuman dan makanan kegemaran anda. Satu sachet untuk satu hidangan bagi kemudahan anda menyediakannya pada bila-bila masa dan di mana-mana jua.
4) Gabungan tujuh bahan utama untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan dalaman dan luaran:
- Ekstrak biji benih Camelia Japonica
- Ekstrak Pfaffia
- Kolagen ikan
- Ekstrak kerang-kerangan
- Lactobacillus Acidophilus
- Vitamin C
- Vitamin B

Hasilnya
~~~~~~~~~
1) Memperbaiki tekstur kulit wajah & menghilangkan kedutan selepas menggunakan selama 8 minggu
2) Meningkatkan kelembapan kulit ~ 90%
3) Mengurangkan kekasaran & kekeringan ~ 75%
4) Meningkatkan penampilan keseluruhan ~ 71%
5) Meningkatkan kelembutan & kelicinan ~ 69%
6) Meningkatkan pemakaian kekal mekap ~ 60%
7) Meningkatkan keanjalan, ketegangan & elastisiti ~ 55%
8) Meningkatkan ketebalan rambut ~ 54%
9) Meningkatkan keserian, tona & warna kulit ~ 50%
10) Mengurangkan garis-garis halus & kedutan
11) Menyokong kesihatan sesendi & menguatkan tulang. Bantu mengekalkan otot dalam mata supaya lembut.

Apa tunggu lagi, taknak ke cantik untuk orang tersayang? :)

Testimoni customer yang berpuas hati dengan CCOLLAGEN POWDER.. nie..













yang pasti anda tak akan menyesal dengan apa yang telah invest untuk kecantikkan...sebab kesan memang menarik..


* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.









Sila PM utk mendapatkan detail mengenai produk:

Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Your Shaklee Independent Distributor (ID - 854784)

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI   

No comments:

Post a Comment

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE