Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Monday, December 17, 2012

Jalan - jalan ZOO NEGARA


Nie la aktiviti hujung mgu lepas, tak sempat nk update maklumlah duk lepak kat kampung, internet limited sket.. jom layan, biar gambar yang menceritakan segalanye.. huhuh.. 

Nak tahu rahsia tak, nie la 1st time sampai ZOO NEGARA..huhu, apa lah rakyat Malaysia nie.. bila dah ada anak baru ada keinginan nak gi jalan-jalan tempat macam nie..sabor je


Posing dari hada sambil pegang payung..sampai dalam kul 10pg..memang agak panas gak kat ZOO NEGARA tu..







Sempat lagi posing sambil makan-makan.. nasib baik baby sitter Hada bekal makanan (nie pun follow rombongan baby sitter hada..huhu) , kalau tak berlapar la hada nampak nye.. Jangan risau, banyak kedai kat dalam ZOO Negara ye, xkan kelaparan & kebuluran duk dalam Zoo Negara, cuma kenalah kuar kos lebih sket..huhu.. So, better berbekal la best sketkan..





Dah abis satu pusingan Zoo Negara Hada jalan ye, penat.. nak rehat dulu sebelum keluar dari gate utama..
Sebenarnya belum habis jalan lagi, tapi Hada dah jatuh, malas nak jalan-jalan dah, next time kita datang lagi ye.. BYE..BYE Zoo Negara..


No comments:

Post a Comment

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE