Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Wednesday, December 26, 2012

Banyak Kelebihan VITAMIN E nie.. yang pasti dan paling famous adalah untuk masalah kulit, jerawat, parut..





Tahukah Anda bawa 1 Kapsul Vitamin E Complex Bersamaan dengan :

400IU Vitamin E Complex = 1kg benih gandum + 500ml minyak sunflower + 8kg bayam + 500g badam

Anda rasa anda boleh makan tak (1kg benih gandum + 500ml minyak sunflower + 8kg bayam + 500g badam) untuk mendapatkan hasil & khasiat yang sama macam Vitamin E Complex dari shaklee.. Renung-renungkanlah.. selamat beramal..huhuh

Perbezaan Vitamin E Complex Shaklee

-  Dibuat dari minyak soya organic dan minyak gandum yang kaya dengan vitamin e, diekstrak d-alpha tocopheryl.  D-alpha tocopheryl yang aktif secara fisiologi dan digabungkan dengan 8 jenis vitamin E (alpha, beta, gama, delta)

-   Ianya vitamin E yang paling lengkap dipasaran. Mengandungi 10mg selenium semulajadi yang membantu tubuh kita menyerap vitamin E, memelihara membrane sel-sel , sel darah merah dan tisu-tisu otot

-   Ia juga adalah penyahtoksik semulajadi logam berat seperti raksa, cadmium dan mengukuhkan antioksidan dan melindungi retina



Manfaat Vitamin E Complex Utama

-   Melindungi Jantung – Pengambilan harian 800IU vitamin E untuk jantung yang sihat, melindungi sel darah merah untuk mengelakkan pengasidan lilpid, meningkatkan kolestrol HDL, mengurangkan tekanan darah, menghalang platelet darah melekit ke dinding arteri, menghalang anemia hemolitik, penyakit jantung dll

-   Meningkatkan Kemampuan Reproduktif : Kajian pada tahun 1924, mendapati vitamin e mampu memulihkan kemampuan reproduktif. Para lelaki yang mengambil 600-800iu vitamin E sehari mampu meningkatkan kiraan sperma mereka

-   Anti –penuaan : 1 kapsul vitamin E sehari membantu melambatkan penuaan, mengurangkan kedut, garis halus, parut, akne dan bintik penuaan. Ianya mampu memulihkan tekstur kulit dan ton muka, dada dan otot peha.

-    Anti=oksidan yang kuat : Pengambilan lebih dari 1200iu sehari untuk anti – oksidan yang kuat dan berkesan untuk melawan kanser, mengukuhkan system imun, menghalang atau melambatkan pertumbuhan tumor, mengurangkan kerosakkan akibat radikal bebas. Ianya juga memperbaiki masalah oksidasi- ketarak dan masalah penglihatan

-    Kelestarian Tenaga :  Meningkatkan kelestarian seksual dan tenaga dengan membekalkan oksigen yang lebih

-   Memperbaiki Arthritis : Meningkatkan keanjalan salur darah, memperbaiki kitaran darah, merawat bahu kejang, pening, buasir, urat varikos, sakit sendi

-    Menghalang keguguran : Merawat musculus pectoralis fibrosis otot dada, sindrom prahaid dan simdrom menopous seperti hot flush. Digunakan untuk ujian klinikal untuk menghalang kematiaan janin, keguguran

-     Memperbaiki parut : Memperbaiki bengkak dan ulser kulit. Boleh dikenakan terus pada luka untuk mengeurangkan kesan parut.

Nota : Pakar nutrisi mencadangkan pengambilan ACE (beta carotene, C, E) bersama-sama untuk mengandakan kesan anti-oksidan dalam melawan radikal bebas.

Adakah anda mengambil Vitamin E Complex yang cukup??

Untuk 400iu Vitamin E, anda perlu mengambil makanan berikut utk sel-sel sihat melwan radikal bebas: 1kg biji gandum, 500ml minyak safflower,  8kg bayam, 500g badam

Adakah Vitamin E Complex selamat??

Didalam buku “Prescription For Lonevity” yang ditulis oleh Dr James Scala terhdapa diskusi mengenai keselamtan Vitamin E dengan terperinci. Secara global, terdapat lebih dari 1000 laporan perubatan berkenaan keberkesanan dan keselamatan Vitamin E. Kajian bertahun-tahun oleh Universiti Harvard keatas kedua-dua lelaki dan wanita membuktikan Vitamin E mampu mengurangkan risiko penyakit jantung hamper 41% dan strok dengan 33%. Kajian membuat kesimpulan dos selamat  adalah 3200iu

Jom Tengok testimoni customer yang telah menggunakan Vitamin E sebagai vitamin kesihatan mereka..




Vitamin E Complex dikaitkan dengan kecantikan ("hitam-hitam jeragat dah takde")



Vitamin E Complex juga dicadangkan utk wanita yang nak hamil

"saya kini hamil 3bulan 3mggu. Saya disarankan untuk mencuba produk shaklee iaitu set asas yang mengandungi bekalan vitamin c, e, b com. Alhamdulillah, setelah 1-2 bulan pengambilan shkalee, saya mendapat berita gembira dimana saya disahkan hamil 4mggu"





* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.









Sila PM utk mendapatkan detail mengenai produk:

Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Your Shaklee Independent Distributor (ID - 854784)

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI   


No comments:

Post a Comment

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE