Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Wednesday, October 3, 2012

Tips Untuk Kulit Cantik, Badan Sihat Bertenaga, Anjal &Kembali Langsing, Susu Ibu Makin Banyak, Pekat & Baby Cepat Kenyang?



ESP Special Offer copySalam semua.. wahhh baca tajuk di atas macam-macam kan. Mesti ada yang tertanya apa yang perlu dibuat untuk dapat semua tu. Jawapan sebenarnya ringkas je.. anda haruslah mengamalkan pemakanan yang penuh khasiat dan seimbang, rajin bersenam untuk tingkat metabolisme badan agar badan kekal langsing dan amalkan makanan yang kaya dengan protein bagi pembentukan sel yang sihat.

Haaa senang kan caranya untuk dapatkan semua khasiat di atas tu.. hehe nampak senang tapi bukan mudah. Dengan kesibukan harian dan cara hidup zaman sekarang yang asyik terkejar-kejar je, mampukah kita pastikan diet seharian seimbang atau kita mampu bersenam paling 20 minit setiap hari atau makanan yang kita ambil mengandungi protein dan zat lengkap. Hmmm tepuk dada tanya lah diri masing-masing. Tiap-tiap hari pun restoran Fast food penuh je dengan orang kan.


Jadi apa penyelesaiannya? Cubalah ESP kami!!

Buat yang masih baru dengan blog saya, ESP ni nama penuhnya Soy Protein Isolate Powder (nama lama Energizing Soy Protein). Jangan tidak tahu ya ESP ni sangat lah HOT PRODUK kami. Kenapa? Sebab khasiat nya memang jelas terbukti dan dalam masa singkat memang anda akan nampak kesannya pada tubuh anda.


Jom kenal apa itu ESP?

  • Merupakan sumber protein lengkap yang diperlukan badan dan diekstrak darikacang soya
  • Membentuk sel otot yang sempurna bagi meningkatkan metabolisme pembakaran lemak di samping mengekalkan kepejalan otot. Hasilnya badan langsing tapi tidak menggeleber
  • Mengawal paras kolesterol dan paras gula yang normal dalam darah
  • Diuji secara klinikal dapat mengekalkan tenaga berjam lamanya (energy-booster)
  • Membekalkan separuh keperluan kalsium untuk kekuatan tulang

Apa khasiat-khasiat ESP?

  • Menjadikan kulit muka cantik, halus, gebu dan berseri
  • Membantu hilangkan parut akibat jerawat dan jeragat
  • Membekalkan tenaga berjam lamanya menjadikan badan cergas dan tidak cepat letih
  • Membantu meningkatkan penghasilan susu ibu dengan lebih cepat dan banyak
  • Membantu badan ibu menghasilkan susu yang lebih pekat dan hasilnya baby cepat kenyang dan kurang meragam
  • Kulit kembali tegang dan anjal serta anjalkan kembali payudara yang kendur
  • Cepat kenyang dan membantu dalam pengurusan berat badan
  • Bagi ibu mengandung, ESP membantu menyokong tumbesaran bayi dankesihatan ibu
  • Untuk yang alami masalah kesuburan, ESP bantu membentuk tisu rahim dan sel ovum serta sel sperma yang sihat dan sempurna.

Antara soalan yang sering ditanya ESP ni ibu menyusu je ke boleh ambilTIDAK sebab ESP ni sebenarnya boleh diamalkan oleh sesiapa sahaja baik lelaki mahupun wanitaibu menyusu atau tidak menyusukan anaktua atau mudasudah berkahwin atau belum berkahwin. Pendek kata asalkan anda tidak allergik pada kacang soya dan andatiada kencing manis, anda boleh amalkan ESP ni.
Ya memang ramai terutamanya para ibu yang ambil ESP ni sebagai milk-booster tetapi hasilnya bukan sahaja pada penyusuan yang makin lancar tetapi anda akan dapat merasakan semua kelebihan di atas.

Tertarik? Jemput baca testimoni mereka yang telah mencuba agar anda lebih tertarik.. hehe


Untuk lebih banyak testimoni ESP KLIK SINI

Haaa banyak kan kelebihan dan khasiat ESP ni. Jadi percayalah bila saya kata ESP ni Hot Produk kami. Buat yang berminat untuk mencuba, jangan lupa sekarang ini sedang mengadakan Special Sale. Jadi inilah masa terbaik untuk dapatkan ESP ni dengan harga istimewa. Hubungi saya Winking smile



Kredit - LIFEFIT.MY

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah 
sebarang penyakit.



Sila PM utk mendapatkan detail mengenai produk:
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Your Shaklee Independent Distributor (ID - 854784)  

1 comment:

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE