Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Sunday, October 7, 2012

GIVEAWAY :: Topup Percuma dari JOM SINGGAH




Nak topup percuma?? Kalu nak sila2 la join GA dr JOM SINGGAH nie ye.
Nak share rezeki dengan sume orang yang berminat..





Syarat utk join sgt simple ::-

  1. Terbuka bagi sesiapa yang ada FB & Blog dengan tajuk " GA: Topup Percuma dari JOM SINGGAH"
  2. SILA 'LIKE' fanpage JOM SINGGAH & TOPUP MURAH 
  3. Pastu sila follow blog JOM SINGGAH , TOPUP BIZ & GAYA HIDUP SIHAT
  4. Penyertaan tak terhad kepada 1 penyertaan sahaja , melalui share info di fb atau blog.
  5. Sila PM di FB :  http://www.facebook.com/pokoksena85 atau email pokoksena85@yahoo.com
  6. Pemilihan penerima hadiah adalah melalui cabutan bertuah
  7. Bagi yang nak join, sila tinggalkan link GA ti kotak komen dibawah ye..

Tarikh tutup :: 31 OCTOBER 2012

Keputusan : Akan diumumkan di blog JOM SINGGAH & FB JOM SINGGAH

List peserta yang join GA ni






Sila PM utk mendapatkan detail mengenai produk:
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Your Shaklee Independent Distributor (ID - 854784)  

18 comments:

  1. saya join

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/ga-topup-percuma-dari-jom-singgah.html

    ReplyDelete
  2. join

    http://geeazielove4eva.blogspot.com/2012/10/ga-topup-percuma-dari-jom-singgah.html

    fb: http://www.facebook.com/geeazieLove

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq dear..
      semoga ada tuah nanti ye

      Delete
  3. salam. sy join jugak :)

    http://mohamadsolehin.blogspot.com/2012/10/ga-topup-percuma-dari-jom-singgah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq solehin..
      semoga ada rezeki nti..insyallah

      Delete
  4. Gue kt sini untuk join GA lu..

    http://legendtail.blogspot.com/2012/10/segmen-ga-topup-percuma-dari-jom-singgah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq zahierul..
      semoga ada rezeki nti

      Delete
  5. Salam.. Nad joined

    http://loveyoucontest.blogspot.com/2012/10/giveaway-topup-percuma-dari-jom-singgah.html

    ReplyDelete
  6. Salam , Join ;)

    http://belogawekchoco.blogspot.com/2012/10/giveaway-topup-percuma-dari-jom-singgah.html

    ReplyDelete
  7. http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/10/giveaway-topup-percuma-dari-jom-singgah.html

    joined

    ReplyDelete
  8. http://izzahismailsukamenanghadiah.blogspot.com/2012/10/ga-topup-percuma-dari-jom-singgah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq dear for join..
      mana tau ada rezeki kan

      Delete

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE