Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE

Saturday, October 13, 2012

Hilangnya kasih seorang ABAH


ALLAHYARHAM MOHD NAZIR BIN ZAKARIA
(01.09.1951 - 13.10.2011)

Harini genap la setahun arwah abah meningalkan kami sekeluarga. YA ALLAH tempatkan arwah abah dikalangan orang yang beramal soleh..AMIN..

Sayu & sedih menyelubungi harini, hanya doa saja yang mengiringi setiap kali lepas solat.. Semoga segala amalan anak2 arwah Mohd Nazir Zakaria sampai disana.. Segalan nya aku mohon dari mu, pada Mu jua la kami beserah segala hidup mati kami..

Telah ditakdirkan arwah abah pergi dahulu setelah 4 tahun menderita sakit yang tidak tahu punca, hanya ALLAH sahaja yang tahu menderita arwah.. Semoga arwah tenang di sana..AMIN

Kami yang masih hidup perlu diteruskan hidup, bagi yang masih mempunyai ibu bapa berbakti kepada mereke selagi mereka masih hidup, bila ibu bapa dah pergi meninggalkan kita, kita tak boleh nak buat apa dah.. 2 comments:

  1. Teringat dekat arwah ayah saya. al-fatihah..semoga arwah ayah di tempatkan di kalangan orang yang beriman.

    ReplyDelete
    Replies
    1. semoga doa & amalan anak2 sampai kat arwah..

      Delete

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE