Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Thursday, June 14, 2012

Testimoni Mengunakan LECITHIN.. Tak Perlu Kata Apa..Biar gambar yang ceritakan segalanya

* Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

 credit to IZAN

Masa ni mengandungkan Hadif 8 bulan. Berat lebih kurang 79kg. Larat lagi nak panjat Cameron :)
Masa ni Hadif umur 4 bulan, Berat lebih kurang 66kg. Anak beranak lepak kat PNB Ilham Resort PD sebab kena join Team Building. Thanx to En. Idros yang jaga anak-anak.

Gambar masa Hari Raya Pertama

Masa ni berat 58kg. 10kg tu tak lah nampak ketara cuma kawan-kawan kata muka cengkung sikit. Itupun dah buat saya   'tak terkata apa'

Mungkin gambar-gambar izan taklah secomel model-model S*** W**** atau M**** F*****.
Lagipun tak pernah sangka yang Shaklee boleh membuat saya 
'tak terkata apa'.

Baca cerita izan kat sini

Kalau tak mesti dah ambil gambar siap2 kat studio!hehehe Baca cerita izan kat sini
Kalau tak mesti dah ambil gambar siap2 kat studio!hehehe

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

Bg yang kekangan kewangan, sila contact utk mendapat harga istimewa:
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292 
Fanpage - JOM SINGGAH 

No comments:

Post a Comment

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE