Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Monday, June 11, 2012

Dingin Bersama? Isteri Jangan Lupa Tanggungjawab seorang Isteri..


Hari ni mama  nak bercerita pasal hubungan suami isteri pula. Ialah asyik pasal susuibu je kan. 


Sebagai seorang ibu, tugas kita bukan untuk melayan anak sahaja, malah suami pun kita kena layan juga kan. Nanti merajuk pula cik abang kita.

Kebanyakan ibu - ibu yang menyusukan anak sering berasa "dingin" untuk bersama suami.



Mama faham, kadang - kadang mama pun macam tu juga. Ialah mana nak kejar. Dengan kerja di opis, kerja di rumah, masak, basuh kain, layan anak..aduhaiiii....penat!!

Tapi kita tidak boleh biarkan keadaan begitu berlarutan. So ibu - ibu semua, "isteri jangan lupa menjadi isteri" ye..... ^_^

_________________________________________________________________

Kawan-kawan tahu tak bahawa gabungan Alfalfa dan Vitamin E sebenarnya sangat bagus untuk menjadikan anda isteri dan ibu yang hebat?


Kawan-kawan tahu kan bahawa Alfalfa yang kawan-kawan makan untuk tujuan membanyakkan susu tu juga boleh merawat masalah keputihan pada wanita?

Alfalfa ni mengandungi phytoestrogens juga menyebabkan ia mempunyai fungsi seperti kacip Fatimah, maka, membantu dalam “hubungan” suami isteri (enhance libido). Malah, ada juga yang mengaitkannya dengan membantu pembesaran payudara.



Menarik kan?

Bagaimana pula dengan Vitamin E? Ehem.. ehem..

Vitamin E ni pula selain daripada untuk mencantikkan kulit, antioksidan dan memanaskan badan (bagi yang mengalami lenguh-lenguh sendi ; emak-emak kita ; saya selalu suggest ambik SET D dgn tambahan Ostematrix), Vitamin E juga adalah vitamin yang berkaitan dengan intimacy!


Tak percaya ke? Saya excerp info daripada blog kak arnie (genkimomma.com).
Asparagus :
Contains vitamin E to stimulate the production of sex hormones, thus leading to a healthier sex life
So, amacam? Teruja? Vitamin E TIDAK menggangu penyusuan. Saya sendiri pun makan Vitamin E sebab lepas-lepas pantang dulu dok sakit-sakit jari (suka main air dalam pantang kot!). Memang best Vitamin E ni taww.. parut kat badan pun clear aje :)

Dapatkan Set Kasih Sayang dengan HARGA OFFER utk bulan ni saja


Cara makan:
  • Sebiji sehari untuk Vitamin E



  • 3 biji sehari untuk Alfalfa


Berminat tak? Jangan biar masalah kedinginan ni berlanjutan...
Kalau boleh biarlah kita kekal bahagia sehingga tua dan selama2nya serta di dunia dan akhirat..InsyaAllah.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit






Bg yang kekangan kewangan, sila contact utk mendapat harga istimewa:

Email - pokoksena85@yahoo.com

SMS - 0199517292 
Fanpage - JOM SINGGAH 

No comments:

Post a Comment

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE