Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Friday, June 15, 2012

Khasiat dan Kelebihan Vitamin E & Alfafa dalam Set Femini

 

Ok, kali ni saya nak kongsikan 2 vitamin yang sangat popular di kalangan ibu, isteri, wanita...bakal pengantin pon sesuai ambil vitamin ni tau! Nak tau apakah vitamin popular tersebut? Jeng..jeng..jeng...




Alfalfa & Vitamin E 


2 vitamin ini boleh didapati dalam SET F (Feminine/Kewanitaan) atau dikenali gak Set Kasih Sayang


Kenapa Alfalfa & Vitamin E bagus untuk kaum wanita?
Gabungan Alfalfa dan Vitamin E sebenarnya sangat bagus untuk menjadikan anda seorang isteri dan ibu yang hebat!!!

Kawan-kawan tahu kan bahawa Alfalfa yang anda makan untuk tujuan membanyakkan susu itu juga boleh merawat masalah keputihan dan masalah kekeringan vigina pada wanita?


Bagi ibu-ibu yang menyusukan anak tentunya akan merasakan tempat sulit mereka agak "kering". Kekeringan vagina boleh berlaku disebabkan oleh hormon oestrogen, sama ada kerana lepas bersalin atau menyusukan anak. Selain dari itu, stress dan penggunaan ubat seperti anti-histamin juga boleh menyebabkan kekeringan pada vagina semasa bersama suami. Pengamblan pil perancang juga boleh menyebabkan masalah ini.

Alfalfa mengandungi phytoestrogens yang mempunyai fungsi seperti Kacip Fatimah yang sangat membantu dalam "hubungan suami isteri" (enhance libido). ^-^

Ok, itu kisah Alfalfa. Bagaimana pula khasiat Vitamin E kepada wanita? Ehem...ehem..part ni mesti ramai yang suke! Terutamanya mereka yang telah mencuba Vitamin E. Pasti nak lagi kan?

Fungsi Vitamin E ialah untuk mencantikkan kulit, antioksidan dan memanaskan badan (terutamanya bagi yang mengalami lenguh-lenguh sendi : saya suggestkan ambil SET D dengan tambahan OsteMatrix), dan juga bertindak sebagai vitamin sex!

Tak percaya ke? Saya excerp info daripada blog genkimomma.com.
Asparagus : Contains vitamin E to stimulate the production of sex hormones, thus leading to a healthier sex life!

So, amacam? Teruja? Saya sendiri pun makan Vitamin E. Memang best Vitamin E ni taww..cubalah! Dah cuba baru tahu!!! ^-^


SHAKLEE SET F (Feminine/Kewanitaan)



*Fullpack hanya RM200 (Termasuk Postage)


Jom kita baca pengalaman salah seorang kenalan cyber saya tentang masalah keputihan beliau berkurangan dan hubungan suami isteri jadi lebih mesra!!! Wow....credit to mamaqaireen.

1) Semenjak mama mengamalkan alfalfa, masalah keputihan mmg kurang. Ini kerana..terus terang mama cerita..baba sangat2 memuji selepas mama mengamalkannya. Hubungan kami juga menjadi lebih mesra. Bila baba dah puji, mama seronoklah..heheeee. Mama terasa diri mama begitu bersih, lagi satu nak solat pun senang..tidak perlu risau!

2) Mama mengalami masalah sembelit dari sekolah lagi. Mama masih ingat, arwah opah Qaireen selalu cakap macam ni kalau mama dalam toilet "Dilla ko ni berak tahi batu ke?" tapi itulah kenyataannya. Bayangkan senjak dari dulu mama "terseksa" setiap kali nak membuang. Kadang2 tu sampai berdarah! Seminggu tak lebih dari 3 kali membuang. Tapi sekarang Alahmdulillah seminggu 4 ke 6 kali membuang, dan yang paling penting tiada lagi darah yang keluar.

3) Mama juga salah seorang yang mempunyai penyakit eczema. Mama mmg tidak boleh duduk di tempat2 yang kotor, ada rumput, berhabuk, berpasir dan banyak lagi. Malah cadar tilam mama pun, mama akan ganti setiap minggu. Tapi sekarang, Alhamdulillah..seronok sangat bila mama join SGM, sebab waktu SGM kami duduk di tikar yang dibentang atas rumput. Masalah bintik2 dan gatal2 mmg tiada.



Semarakkan kasih sayang dalam hubungan suami isteri dengan Shaklee Alfalfa & Vitamin E sekarang! Anda pasti sukakannya!!

Biarlah hubungan dengan pasangan kita kekal bahagia sehingga tua dan selama2nya sehingga ke syurga.InsyaAllah! Cuma satu pesanan saya....

Isteri jangan lupa menjadi isteri yer!♥


Oh ye! SET F ni juga sesuai diamalkan oleh bakal pengantin juga!
Haa..bakal raja sehari bolehlah dapatkan SET F ni sebagai persediaan melangkah ke alam rumahtangga...^_^

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Bg yang kekangan kewangan, dan ingin mendapatkan denga harga istimewa, contact ye:
 

Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292
Fanpage - JOM SINGGAH 

No comments:

Post a Comment

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE