Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Friday, April 27, 2012

Untuk suami yg merokok... Please add on Vitamin C



Apa yang sesuai untuk mereka2 yang merokok? Supplemen shaklee ada penawar???? siapa ah yang tak sayang suami.. yer tak.... saya tahu nak berhenti merokok ni perlu kekuatan minda dan fizikal... hmm..ni bukan nak membebel pasal rokok yer.. ni saya nak share.. banyak2 vitamin Shaklee.. faveret suami kawan saya Cery adalah vitamin C...bermula dgn vitamin C...dah hampir 5thn.. yang lain2 Cery kasi la gak mcm alfalfa, lecitin, fiber.. tapi vitamin C suami dia suka... dia sendiri admit.. kuar kahak hitam bile mkn vitamin C lepas merokok...

cuba buat experiment ni..."masukkan sebiji Vit C Shaklee ni kedlm air yg berisi air putih + beberapa titik iodin (kalo dlm paru2,yg hitam ni nikotin).... lepas tu kacau air dlm gelas tu... jadi jernih air dlm gelas tu... amazing..
kalupun dia tak smoking.. vitamin C yang extra ni utk ibu2 gak..sebab kalau anak kita demam..or kita flu..kita akan makan lebih vitamin C......dan kalau nak menjaga kesihatan kulit.. boleh mkn vitamin C lebih dari sebiji sehari gak... tak cukup 30biji dlm trial pek tu..hehe..


Sekilas fakta, Shaklee Sustained Release Vita-C 500mg was the first sustained-release vitamin C supplement to use all-natural plant gums and waxes to release pure, protection vitamin C gently and continuously. It's made from all natural vitamin C sources (citrus fruits)..Functions of Vitamin C: -
  • membantu meningkatkan tahap sistem pertahanan badan 
  • Untuk kesihatan tulang, gusi, gigi serta juga struktur am badan. 
  • membantu memulihkan resdung dan bersin pada waktu pagi
  • membantu dalam proses pemulihan kudis dan luka
  • membina kalogen untuk kulit yang sihat
  • bertindak melindungi sel dlm serangan antioksidan
  • meningkatkan penyerapan zat besi daripada sumber bukan daging 

Jadi apa kata anda?? sayang suami anda? sayang diri anda?

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit


Bg yang kekangan kewangan, sila contact utk mendapat harga istimewa:

Email - pokoksena85@yahoo.com

SMS - 0199517292

Fanpage - JOM SINGGAH 

No comments:

Post a Comment

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE