Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Thursday, June 20, 2013

Mealshake sentiasa menjadi pilihan ibu untuk kesihatan si manja

Harga runtuh untuk MEALSHAKE masih berlangsung sepanjang JUNE ye.. 


untuk 5 Terawal akan best PRICE.. PM laju2 ye

Apa Kelebihan MEALSHAKE sampai ramai ibu2 luar sana berikan untuk si manja mereka. Ibu mana yang tak suka, sejak mengamalkan MEALSHAKE anak2 dah berselera makan, kurang deman, tak sembelit, yang ada asma makin ok. Apa lagi yang diperlukan selain kesihatan si manja yang tersayang.. nak keje pun senang hati.

Ragu-ragu? Jom lihat testimoni mereka yang telah mencuba

Zalina Abdul Wahad

" Alhamdullillah, syukur pada ALLAH ..setelah dekat sebulan bagi anak2 mealshake, 2-3 hari baru nampak ada perubaha, seronok sgt tghari td duk tgk dorang makan nasi n sup ayam..sebelum ni susah sgt nk makan nasi..bole kira berapa kali je makan dalam sebulan nie.. tgh2 duk makan..kakak mintak malam nati nak makan nasi ngan telur dadar..huhu..
suka sgt2..tenkiu SHAKLEE


FB : Iffah Anuar :
"Alhamdulillah... saya juga berikannya pada Faheem.. alhamdulillah, travel from Sgr - Cherating- Tgn - Melaka - Sgr...ke ladang ayah, berpanas hujan..main lumpur..Faheem tidak demam/selesema/muntah2 spt sepupu yg lain.. Alhamdulillah...Sy juge dah tidak bermusuh dengan matahari  kalo dulu x boleh kne matahari migrain+rashes..+ demam + sakit2 sendi smp x boleh bgn..syukur.. setelah 1 Yr+ tekun amalkan shaklee"

FB : Beeha Yunos :
"Since saya bg anak saya meashakes+omega, mmg dia jarang selsema (kalau tak sebulan sekali sure g pakar kanak2) dan susu mmg abis aje..dan makan pon selera..alhamdulillah..sayur sume makan, dah tak de masalah tak nak makan..and kalau demam atau selsema, 2 hari dah baik..alhamdulillah..akhirnya saya temui supplement yg serasi utk anak saya 

FB : Rafaliah :
" Irfan salah satu contohnya..dulu every mth demam, batuk n selsema pastu siap kena asthma attack. AlhamduLILLAH skang ni sgt better.. "
FB : Azra Balqis Irdina :"bagus jugak mealshake nie ye..ank sy dlu x mo mkn..ble nk bg mkn msti nyorok blakang pintu..skrg lepas sy bg die mealshake..mkn mcm x ingt dunia..ble x bg mkn msti mrh..skrg sayur2 pon die mkn..dlu die paling benci kt sayur..gembira hati sy tgk die da berselera..pipi pon da berisi.."
credit to MommaMia yg mengcompilekan feedback ini..

Bagi ibu2 yang nak baca testimoni ibu2 lain
http://www.jomsinggah.com/search/label/Testimoni%20MealShake

Apa kelebihan Mealshake?
~~~~~~~~~~~~~~~~
-Mengandungi 19 vitamin dan mineral tambahan yang diperlukan oleh badan untuk membesar

-Sumber terbaik bagi protein, kalsium dan fiber yang amat diperlukan oleh badan
-Berperisa vanilla. Sedap diminum dan boleh dibancuh dengan apa jua air kegemaran anak.
-Tapi jangan tidak tahu, mealshake ni walaupun digemari kanak-kanak, sebenarnya sesiapa sahaja boleh amalkan mealshake ni.

Siapa yang sesuai ambil mealshake?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

-Kanak-kanak yang kurang selera makan, sering sembelit, kurang aktif danmudah sakit.
-Kanak-kanak yang mengalami masalah obesiti
-Ibu menyusu yang mahu kurus dan lancarkan penyusuan
-Ibu mengandung yang mengalami alahan
-Mereka yang sukar menelan vitamin dalam bentuk pil
-Orang tua yang mahu kekal aktif


Apa khasiat meashake?
~~~~~~~~~~~~~~~~
-Meningkatkan sistem imun badan anak. Jadi anak tidak mudah dijangkiti penyakit. Jika sakit cepat sembuh

-Meningkatkan selera makan anak

-Membantu mengurangkan masalah ekzema anak mahupun orang dewasa

-Kulit tidak mudah lekat parut. Jika berparut insyaAllah cepat hilang

-Membantu mengatasi masalah sembelit anak

-Membantu mencantikkan tekstur kulit

-Menjadikan anak lebih sihat, bertenaga dan aktif sepanjang hari

-Mengatasi alahan mengandung dan membuka selera makan ibu mengandung

-Bagi ibu menyusu yang nak kuruskan badan, mealshake bertindak sebagai protein shake memberi rasa kenyang dan mengawal nafsu makan

-Bagi ibu menyusu, mealshake juga membantu melancarkan penyusuan dan susulebih pekat.




* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.







Sila PM utk mendapatkan detail mengenai produk:
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Your Shaklee Independent Distributor (ID - 854784)
Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI    


No comments:

Post a Comment

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE